Erasmus MC


---

Nieuwe fietsenstalling studenten en bezoekers Erasmus MC

Vanaf 17 november is er een nieuwe fietsenstalling beschikbaar achter de entree van Erasmus MC-Sophia en faculteit. Deze stalling is geplaatst om bezoekers en studenten meer ruimte te bieden hun fietsen te plaatsen. Met de komst van de nieuwe stalling wordt de controle verbeterd op een vrije entree naar het Erasmus MC-Sophia en faculteit.

Doorgang
De nieuwe fietsenstalling voor studenten en bezoekers is te bereiken via het pad dat langs de entree van het Erasmus MC-Sophia en de faculteit. Uitbreiding van de capaciteit bleek noodzakelijk, omdat met name mindervaliden en bezoekers met kinderwagens door alle wildgeparkeerde fietsen gehinderd werden in de doorgang naar het Erasmus MC-Sophia/faculteit.

Handhaving
Om de toegankelijkheid van het Erasmus MC-Sophia en de faculteit optimaal te houden, wordt u vriendelijk maar dringend verzocht geen fietsen voor de entree te stallen. Vanaf 1 december wordt het handhavingsbeleid aangescherpt. Fietsen die voor de entree worden gestald en mensen verhinderen het gebouw te betreden, zullen met oog op de bereikbaarheid worden verwijderd.

Publicatiedatum: 19 november 2008