RTL Group

Sonja Bakker met eigen programma bij RTL 4

Ze heeft zelf al miljoenen boeken verkocht aan Nederlanders die verantwoord willen afvallen en ook haar nieuwe magazine is een groot succes. Vanaf komend voorjaar heeft Sonja Bakker bovendien haar eerste, eigen tv-programma, 'S.O.S. Sonja' bij RTL 4.

Sonja Bakker staat hierin elke aflevering personen bij, die voor een heel bijzonder doel wil afvallen. De weg die daarnaartoe wordt afgelegd, is door de kijker te volgen. Het gaat daarbij niet alleen om het diëten maar ook om de andere manieren die Sonja aandraagt om van het leven te genieten en aan zelfvertrouwen te winnen. Uiteindelijk is het bereiken van het specifieke einddoel de climax van de aflevering.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: "Met veel RTL 4-programma's proberen we mensen te helpen met de problemen waar zij mee zitten. 'Uitstel Van Executie', 'De Naakte Waarheid', 'Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer' en 'Help, Mijn Man Heeft Een Hobby' zijn daar een aantal van. 'S.O.S. Sonja' past in deze lijn en met Sonja Bakker kan RTL 4 meteen de populairste gewichtsconsulente van Nederland op de zaak zetten. Wij zijn daar dan ook zeer trots op."

Kandidaten kunnen zich voor 'S.O.S. Sonja' opgeven via: sossonja@rtl.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl