Gemeente Purmerend

Extra mobiel servicepunt RHV in Purmerend

20 november 2008

Succes zorgt voor uitbreiding

Revalidatie Hulpmiddelen Centrum Verhoef (RHC Verhoef) heeft hun dienstverlening in Purmerend uitgebreid. Sinds 3 november 2008 zijn er niet twee, maar drie mobiele servicepunten waar kleine storingen aan rolstoelen, scootmobielen of andere voorzieningen kunnen worden verholpen. Ook kan men er terecht met vragen over voorzieningen. De servicebus is op dinsdag, woensdag en donderdag actief in Purmerend. Iedereen is welkom en de service is gratis.

De bus staat op:

woensdag van 10.00 tot 12.00 uur op het Gildeplein en op donderdag op het Rietgorsplein, ook van 10.00 tot 12.00 uur. Sinds kort is er een standplaats bijgekomen in de Karavaanstraat.Vanaf 3 november kan men hier iedere dinsdag terecht. De openingstijden zijn dezelfde als bij de andere servicepunten.

Sinds 1 januari 2006 verzorgt het RHC Verhoef uit Zaandam het hulpmiddelencontract voor de gemeente Purmerend en de andere Waterlandse en Zaanse gemeenten. Dit is in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De drie mobiele servicepunten zijn een extra dienstverlening naast het vaste servicenummer in Zaandam (075-6318812). Dit is 24 uur per dag bereikbaar. Een servicemonteur staat klaar om bij de mensen thuis storingen te verhelpen.