Gemeente Den Haag

Nieuwe campagne Den Haag Helpt

Deze week valt bij duizenden inwoners van Den Haag een aanbieding op de deurmat voor een voordelige ziektekostenverzekering van IZA Cura. De dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten (SZW) wil meer Haagse burgers met een minimuminkomen (tot 130 procent) laten profiteren van deze verzekering.

Voor de wervingscampagne voor IZA Cura worden onder meer trams, abri´s en advertenties ingezet. Informatiepakketten zijn te verkrijgen bij bibliotheken, postkantoren en vestigingen van de Sociale Dienst. Het wervingsteam Armoedebestrijding deelt twee zaterdagen kranten en informatiepakketten uit op de Haagse Markt.

Vervolg
Deze wervingscampagne is de eerste aanzet van een langlopende koepelcampagne met het motto ´Den Haag Helpt´. Het doel van deze campagne is het niet-gebruik van de vele voorzieningen onder minima terug te dringen.
Kijk voor meer informatie op www.denhaaghelpt.nl.

Reageer
De dinest SZW ontvangt graag reacties van klanten op het campagneconcept. Zij worden uitgenodigd op de campagne door te mailen naar communicatie@szw.denhaag.nl .
Ook ideeën en suggesties voor de doorontwikkeling van de campagne 'Den Haag Helpt' zijn van harte welkom. Bij voorbaat veel dank!