FloraHolland


FloraHolland presenteert orchideeën in Cash & Carry

FLORAHOLLAND (20 november 2008) - Vorige week kreeg de orchidee bij een groot aantal Cash & Carry's in Nederland en België extra aandacht. In week 48 is het de beurt aan Duitsland. FloraHolland organiseert dan samen met haar aanvoerders in een vijftal plaatsen het beschikbaar assortiment orchideeën.

Vorige week konden kopers terecht bij een zevental Cash & Carry's in Nederland en België. Ook de orchideeënkwekers hebben een kijkje genomen. Er was voor hen een uitgebreide rondleiding georganiseerd door de Cash & Carry van Agora Kontich en Tilburg Arqiz. Op deze manier kregen zij een goed beeld hoe hun product bij de Nederlandse en Belgische Cash & Carry's vermarkt wordt. Volgende week worden een vijftal HBI-vestigingen van Fleura Export aangekleed met orchideeën. De productpresentaties bevatten onder andere: vanda's, Phalaenopsis, cymbidium mini en cymbidium grootbloemig.

Wilt u meer informatie of deze Cash & Carry's bezoeken? Neem dan contact op met FloraHolland, veilingmeester Nico Rodewijk 0174-63 46 67 of assortimentmanager Theo Verbeek 0174-63 35 91.