Gemeente Emmen

Lunchgesprek - FD Gazelle Award winnaars aan tafel met Evenhuis

Gistermiddag vond in Hotel Tullip Inn Ten Cate een lunchgesprek plaats tussen de winnaar en genomineerden van FD Gazelle Award en wethouder Evenhuis. Het was een zeer ontspannen en geanimeerd gesprek waarin ervaringen rondom het ondernemerschap werden uitgewisseld. Bij het gesprek waren aanwezig mevr. Marani en mevrouw Van der Weg, resp. directeur en manager van aXtion uit Emmen. aXtion heeft in de categorie klein goud gewonnen. Verder waren aanwezig de heer Coers, directeur van Brands Bouw uit Emmen, de heer Jalving, directeur Dakdekkersbedrijf Jalving en de heer Hulshof van Oving Constructie bv uit Schoonebeek . Deze drie bedrijven waren genomineerden in de klasse middelgroot.

Trots op ondernemers
De gemeente Emmen wil met het gesprek laten zien dat ze trots is op haar ondernemers. Zowel in goede als in minder goede tijden probeert de gemeente klaar te staan voor de ondernemers. Deze ondernemers hebben aangetoond de laatste jaren goed gepresteerd te hebben. Daarom werden de ondernemers uitgenodigd voor een lunchgesprek.

Orchidee
Na afloop van het gesprek ontvingen alle ondernemers een orchidee van de gemeente Emmen. De orchidee is afkomstig van de Stichting Bloemen voor Kinderen. Met de verkoop wil de stichting veel betekenen voor kinderen die in minder mooie, vaak slechte omstandigheden in deze wereld opgroeien. De gehele winst, 1,50 per verkochte orchidee, gaat naar projecten van CBFgecertificeerde hulporganisaties waarbij kinderen centraal staan.

foto bij persbericht lunchgesprek

Fotobijschrift:
Na afloop van het gesprek ontvingen alle ondernemers een orchidee van wethouder Evenhuis. Een deel van de opbrengst van deze plant gaat naar Stichting Warchild. v.l.n.r.: de heer H. Jalving (Dakdekkersbedrijf Jalving), de heer M. Hulshof (Oving Constructie BV), Yolanda Marani (aXtion), de heer Coers (Brands Bouw), wethouder Evenhuis, mevrouw Van der Weg (aXtion) en de heer G. Feringa (gemeente Emmen). Foto gemaakt door Jan Sibon