Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 20-11-2008

Politie onderzoekt explosie

ROOSENDAAL: Donderdagochtend omstreeks 05.30 uur heeft er een explosie plaatsgevonden in een cafe aan de Brugstraat. Niemand raakte gewond. Een buurtbewoner waarschuwde de politie waarna verschillende
hulpdiensten direct ter plaatse gingen. De brandweer zette
verschillende wagens in en was de brand omstreeks 06.10 uur brand meester. De politie stelt een onderzoek in. De oorzaak van de explosie is nog onbekend.

Vrouw rijdt met haar auto de sloot in

OUD GASTEL: De politie kreeg woensdagavond rond 18.00 uur een melding van een automobilist die in de sloot zou zijn gereden. Ter plaatse bleek dat een 32-jarige vrouw uit Oudenbosch op de Peter Ceelen Keetweg de bocht mistte en in de sloot terecht kwam. Ze wist zelf uit de auto te komen. Ze is met verwondingen aan het gezicht ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Roosendaal. De zwaar beschadigde auto is uit de sloot getakeld.

Drie Belgische drugstoeristen aangehouden

HOOGERHEIDE: De politie heeft woensdagavond rond 21.30 uur drie Belgen van 24, 24 en 26 jaar op de rijksweg A4 opgepakt. Agenten zagen dat ze een coffeeshop binnengingen en volgden de mannen. Ze stapten in hun auto en reden de A4 op. Uit onderzoek bleek dat ze 78 gram hennep bij zich hadden en deze mee wilde nemen naar Belgie. Ze zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Politie onderzoekt een autodiefstal

OUDENBOSCH: De politie onderzoekt een autodiefstal die plaatsvond in de nacht van woensdag op donderdag. Op een parkeerplaats aan het Jaagpad is een witte Volkswagen Golf met het kenteken TD-VF-66 gestolen. De eigenaresse heeft aangifte gedaan. De politie roept getuigen op zich te melden via het nummer 0900-8844.

Auteur: Eefje Klijberg

Laatst gewijzigd 20-11-2008 17:00 | © Regio Midden en West Brabant |