Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 20-11-2008

Bredanaar opgepakt voor bedreiging en stalking

BREDA: Een 18-jarige Bredanaar is woensdagavond omstreeks 20.15 uur op de Goeseelsstraat opgepakt voor bedreiging en stalking. De man wordt ervan verdacht afgelopen dinsdag een 18-jarige inwoner uit Breda op de Graaf Hendrik III laan gevolgd te hebben en de man bedreigd te hebben. De 18-jarige man zou al langer worden lastig gevallen door de
verdachte. Ook zou hij een vriendin van de man gestalkt hebben met telefoontjes.
De oorzaak van de ruzie is nog onbekend. Het slachtoffer deed
aangifte.

Hennepkwekerij ontmantelt op de Oekelsebaan

ZUNDERT: De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 14.45 uur op de Oekelsebaan een hennepkwekerij ontmanteld. Een 50-jarige man en een 47-jarige vrouw zijn gearresteerd. De politie stelde een onderzoek in na een melding. Hieruit bleek dat in de garage een in werking zijnde hennepkwekerij stond. De politie heeft het stel dat in de woning verbleef opgepakt.

Politie houdt snelheidscontrole op Antwerpseweg

RIJSBERGEN: Woensdagmiddag heeft de politie van 15.20 tot 17.35 uur een snelheidscontrole gehouden op de Antwerpseweg. In totaal zijn er 1495 voertuigen gecontroleerd. Daarvan waren er 14 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 100 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

Mannen gearresteerd voor mishandeling

ETTEN-LEUR: De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 16.30 uur op de Oostpoort een 26-jarige Bredanaar en een 24-jarige man uit Ulvenhout opgepakt. Ze worden verdacht van zware mishandeling. In een woning in Chaam zou rond 16.00 uur een 28-jarige man mishandeld zijn met een knuppel. De verdachten zijn er in hun auto vandoor gegaan.
Gewaarschuwde agenten wisten de auto op de Oostpoort in Etten-Leur te stoppen. De bestuurder en de passagier zijn aangehouden. Ze
verklaarden dat de man hen geslagen zou hebben met een ijzeren staaf. Aanleiding van het conflict zou liggen in een geldkwestie.De politie onderzoekt de zaak.

Dronkaard moet rijbewijs inleveren

BREDA: De politie heeft woensdagavond rond 21.45 uur op de Nieuwe Kadijk een 47-jarige Tilburger opgepakt voor rijden onder invloed. De man blies 585 ug/l terwijl 220 ug/l is toegestaan. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

BREDA: Op de Rijsbergseweg heeft de politie woensdagavond rond 19.45 uur een 32-jarige vrouw uit Breda aangehouden voor rijden onder invloed. Ze is door politie staande gehouden en aan een blaastest onderworpen. Ze blies 445 ug/l terwijl 220 ug/l is toegestaan. Ze verklaarde enkele glazen wijn te hebben gedronken. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldieven op heterdaad betrapt

BREDA: Bij een bouwmarkt aan de Grenssteen heeft de politie omstreeks 15.30 uur een 19-jarige Bredanaar opgepakt voor winkeldiefstal. Een beveiligingsmedewerker van de winkel zag dat twee jongens enkele boren uit de rekken meenamen en rekenden deze niet af bij de kassa. Een van hen zette het op een lopen en wist te ontkomen. De tweede verdachte is aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Auteur: Eefje Klijberg

Laatst gewijzigd 20-11-2008 17:04 | © Regio Midden en West Brabant |