Stadsdeel Zeeburg

Hockey4kids

Oproep aan alle kids die willen hockeyen op IJburg

20 november 2008

Voor alle kinderen op IJburg (beginners & gevorderden) start er in december op woensdagmiddag een hockeytraining in het diemerpark.

Het is voor veel ouders een opgave om een paar keer per week een kind naar hockeytraining te brengen in bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos. Daarom is het goed om eerst te kijken of je hockey leuk vindt door in je eigen buurt met een gekwalificeerde hockeytrainer te trainen.

Een hockeyseizoen duurt 30 weken en is al bijna op de helft. Daarom is het de bedoeling om de trainingen snel op te starten. Per groep is er een minimum van 10 kinderen nodig. Een eerste groep is al gevormd, maar er is nog ruimte genoeg voor alle jongens en meisjes tussen de 4 en 12 jaar.

Kosten

Voor een half seizoen (15 weken) zijn de kosten een vaste eenmalige bijdrage van EUR 50 per kind. Bij voldoende aanmeldingen kan wellicht de eerste IJburgse hockeyvereniging starten!

Aanmelden

Het is de bedoeling om op de eerste woensdag van december te starten met de trainingen. Laat daarom voor 30 november 2008 weten of je interesse hebt en mail naar: info@fitamsterdam.com onder vermelding van hockey voor kids.