Gemeente Abcoude


Inschrijving appartementen Meerbad gestart

Na lange voorbereiding is de procedurele kant van de ontwikkeling van de appartementen aan het Abcoudermeer afgerond. De gemeente is gestart met het bouwrijp maken van de grond waarna de Vereniging de Lage Wal met Bouwbedrijf Midreth B.V. in het voorjaar van 2009 een start kan maken met de bouw van de 21 appartementen.

De nieuwe appartementen Er komen 3 verschillende type appartementen, met vloeroppervlaktes van circa 130, 160 en180 m² (bruto vloeroppervlak). Alle appartementen beschikken over een terras met uitzicht over het meer. In de bouwlaag op de begane grond bevinden zich de entree, de parkeergarage en de bergingen.

Er zijn op dit moment nog 15 appartementen voor verkoop beschikbaar. Deze appartementen worden aan de hand van het vastgestelde gemeentelijke toewijzingsbeleid verdeeld onder degenen die zich als potentiële koper aanmelden. Kort samengevat komt het er op neer dat voorrang wordt toegekend aan 55+ inwoners van de gemeente Abcoude. Na deze groep komen inwoners van de gemeenten in de regio Utrecht-West aan bod. Blijven er daarna nog appartementen te koop over dan komen ook overige woningzoekenden in aanmerking, waarbij senioren voorrang hebben.

Voor verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier kunt u zich wenden tot makelaardij VlaanderenMeybaum, gevestigd aan de Koppelkade nr 1 te Abcoude, telefoonnummer 0294-281670. Het inschrijfformulier is tevens de downloaden op de gemeentelijk website www.abcoude.nl. Voor inlichtingen over de toewijzingsregeling kunt u contact opnemen met V. Weijers, gemeente Abcoude, tel 280208. De sluitingsdatum is 12 december 2008.


---

20 november 2008