Ingezonden persbericht


Persbericht
Spirit of Winter
Koninklijk genieten in een tuin vol winterse feestideeën

Spirit of Winter: 20 t/m 23 november 2008
Het lijkt een mooie winterdroom maar dit sprookje is écht: van 20 t/m 23 november vieren we de Spirit of Winter bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Rondom dit mooiste paleis van Nederland verrijst die dagen een winterwit dorpje. Hierin worden sfeervolle stands aangekleed met de mooiste, lekkerste en warmste seizoensproducten. Er klinkt stemmige muziek langs de eeuwenoude lanen. De geur van kruidige warme wijn vermengt zich met die van andere winterse lekkernijen. Kerst hangt in de lucht en voor ons zijn de feestdagen alvast begonnen.

Koninklijk genieten
Spirit of Winter is het nieuwste evenement van Estate Events, organisator van Landgoedfair Beeckestijn en Castlefair Vorden. Het bureau is bijzonder vereerd dat voor het nieuwste evenement Spirit of Winter gebruik mag worden gemaakt van de sprookjesachtige entourage van Paleis het Loo in Apeldoorn. Estate Events heeft honderd bedrijven uitgenodigd om hun producten te presenteren op deze vorstelijke locatie. Tafels worden feestelijk gedekt met glaswerk, zilver en serviezen. Bloembinders presenteren de mooiste winterse schikkingen. Stands met antieke meubels en woonaccessoires laten zien hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. En uiteraard zijn er modeshows met winterwarme jassen, laarzen én feestkleding . De sfeer wordt nog eens extra verhoogd door stemmige livemuziek. En dat tegen de achtergrond van een prachtig paleis, duizenden lichtjes en andere sfeervolle winterdecoraties. Iedereen die zin heeft in de gezelligste tijd van het jaar komt sfeerproeven tijdens Spirit of Winter 2008.

Paleis Het Loo

Het 300 jaar oude Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Buiten ademen de baroktuinen met hun waterwerken en sierlijke bloemperken de sfeer van de 17de eeuw. Door de fraaie ligging in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan het paleis in elk jaargetijde zijn bekoring. In het paleis is de tentoonstelling "SpeelGoed op Het Loo" te zien, met de poppen, serviesjes, speelboerderijen en ander favoriet speelgoed, waarmee de Oranjeprinsen en -prinsessen zich vermaakten vanaf de 19de eeuw. Bezoekers van Spirit of Winter krijgen voor het entreegeld van de fair ook toegang tot het paleis. En daarmee krijgt Spirit of Winter zélfs een koninklijk tintje.

Bezoekersinformatie en voorverkoop

Fairadres

Koninklijk Park 1

7315 JA Apeldoorn

Openingstijden

Donderdag 20 november: 10.00 uur-21.00 uur
Vrijdag 21 november: 10.00 uur-21.00 uur
Zaterdag 22 november: 10.00 uur-18.00 uur
Zondag 23 november: 10.00 uur-18.00 uur

Toegangsprijzen

Aan de kassa E 15,00 euro p.p. Inclusief entree Paleis Het Loo Kinderen 0 t/m 12 jaar gratis.
Avondprijs vanaf 18.00 uur is E 10,00 p.p. Exclusief Paleis Het Loo, sluit om 17.00 uur.

Voorverkoop

Voorverkoop: E 12,50 via www.spiritofwinter.nl te bestellen.

Rolstoelgebruikers

Het terrein van de Fair is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk te bereiken zijn.

Honden worden in het paleis niet toegelaten.

Organisatie

Spirit of Winter wordt georganiseerd door:
Estate Events bv
Postbus 1029
7301 BG Apeldoorn
Tel.: (055) 579 00 70
info@estateevents.nl
www.spiritofwinter.nl



Ingezonden persbericht