Ingezonden persbericht


Persbericht

Het NIBHV organiseert het congres Veiligheid & Bedrijfshulpverlening 2008.

Rotterdam, 15 oktober 2008 - Het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) organiseert donderdag 20 november a.s. het landelijke congres "Veiligheid en bedrijfshulpverlening 2008", in het Congrescentrum "De Reehorst" te Ede.

Op dit congres krijgen de deelnemers informatie over diverse aspecten en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in bedrijven. Het ochtenddeel is plenair. Er wordt onder meer gesproken over de Ongevalscijfers in Nederland, Gedrag van mensen bij brand, de Ambulancezorg in Nederland, Sturen op veilig gedrag en Redding op zee. Dagvoorzitter is de heer Th. Faber, Commandant Brandweer stad en regio Groningen.

In de middag zijn negen themabijeenkomsten gepland: Bedrijfshulpverlening in de operatiekamer, Ontruiming van de Faculteit Bouwkunde TU Delft, Ontwikkelingen op het gebied van Eerste Hulp, Ontwikkelingen VCA, Infopunt Veiligheid, Handleiding Bedrijfshulpverlening 2008, Brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, Spoedeisende hulpafdeling en bedrijfsongevallen en Sturen op veilig gedrag. Het is mogelijk om aan twee themabijeenkomsten deel te nemen. De prijs voor deelname aan het congres bedraagt E 240,00 (excl. BTW) per persoon, inclusief lunch en syllabus. Voor meer informatie en/of digitale aanmelding www.nibhv.nl


---