Ingezonden persbericht


opening Finse piste Zilvermeer

Lopen en joggen zijn de laatste jaren in volle opmars, kijk maar naar het succes van initiatieven als "Start to Run", die op duizenden aanhangers mogen rekenen. Lopen is dan ook een sport die voor iedereen haalbaar is: makkelijk, je kunt het overal doen en bovendien is lopen helemaal niet duur. Toch is ook deze sport niet helemaal zonder gevaar! Een stabiele en licht verende ondergrond is noodzakelijk om valpartijen en kwetsuren te voorkomen. Ideaal is een zogenaamde `Finse piste', die de loper voldoende steun biedt en tegelijkertijd de rug spaart door de schokdempende eigenschappen. Ook het Zilvermeer beschikt nu over een eigen Finse piste die voor iedereen toegankelijk is, ook voor niet-verblijvers op het domein. `s Avonds wordt de piste verlicht, zodat ze gedurende het ganse jaar bruikbaar is. Donderdag 20 november nodigen wij u en uw partner graag uit voor de opening van de piste. Plaats van afspraak is cafetaria Zilverbos (aan de watersportvijver), parking is voorzien aan de inkom "strand", Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol. Programma:
17.30u: ontvangst in cafetaria Zilverbos
18u: toelichting door gedeputeerde Jos Geuens, gevolgd door bezoek aan de Finse piste 18.45u: einde toelichting, receptie in Zilverbos

Graag uiterlijk 15 november een seintje ter bevestiging aan: Jean-Pierre Bulens, fax. 014/82 95 01, of per e-mail: jean-pierre.bulens@zilvermeer.provant.be.
Met vriendelijke groeten,

Jos Geuens
Gedeputeerde
Departement Recreatie, Sport en Toerisme
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer
Zilvermeerlaan 2 | B-2400 Mol | T 014 82 95 00 | F 014 82 95 01 www.zilvermeer.be | info@zilvermeer.provant.be


---- --