Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Breda, 13 november 2008

NETWERKEVENEMENT TRADEDOUBLER VOOR ADVERTEERDERS EN PUBLISHERS

Visie en ervaringen van specialisten over online en affiliate marketing

Op donderdag 20 november organiseert TradeDoubler een netwerkevenement voor haar adverteerders en publishers op het Lichtschip te Amsterdam. Deze middag heeft tot doel nader kennis met elkaar te maken en ervaringen te delen. Tijdens dit evenement zullen diverse sprekers hun visie en ervaringen over online en affiliate marketing geven. Sprekers die deze middag een presentatie zullen houden zijn de heer Fellinger van Blogo Media, de heer Tjeenk Willink van Traffic Builders zoekmachinemarketing en de heer Brouwer van UPC.

Simpel, goedkoop en een hoog rendement
De heer Fellinger is directeur en oprichter van Blogo Media. Hij werd in 2006 Online Mediaman van het jaar, ontving in 2007 een Coq d'Honneur en stond in 2008 in het Tijdschrift voor Marketing tussen de top 40 beste marketeers van Nederland. Met het uitgangspunt "Kan het simpel, tegen wellicht minder kosten, met een hoger rendement?" zal de heer Fellinger tijdens het netwerkevenement spreken over de veranderingen die we vandaag kunnen zien in het gedrag van mensen als gevolg van interactieve media.

Zoekmachinemarketing is veel meer dan een "technisch trucje" De heer Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders zoekmachinemarketing. In zijn presentatie voor TradeDoubler zal hij ingaan op de aandachtspunten en valkuilen bij een integrale strategie voor affiliate marketing en search. Ook zal hij spreken over keyword buying: het wel of niet toestaan als adverteerder en over het cross mediaal meten van campagneresultaten: hoe meet men een conversie wanneer een bezoeker eerst via affiliate marketing binnenkomt en vervolgens via Adwords, en vice versa.

Van babysite to voetbalsite
UPC biedt niet alleen een breed pallet aan internet-, telefonie-, en televisiediensten, maar ook interessante content voor digitale televisie. De heer Brouwer, Director Web UPC, zal spreken over de producten van het kabel- en mediabedrijf. Tijdens zijn presentatie zal hij, aan de hand van spraakmakende voorbeelden, speciaal ingaan op het succesvolle affiliate programma van UPC.

TradeDoubler
TradeDoubler is een wereldwijde aanbieder van digital marketing en online advertising. TradeDoubler biedt diverse performance based marketing oplossingen aan. De producten en diensten van TradeDoubler verbeteren de online resultaten van bedrijven, dankzij de jarenlange expertise, de technologie en de beschikbare online tools. Hierbij valt te denken aan brand awareness tot aan het genereren van verkopen. TradeDoubler streeft er dan ook naar om langdurige en winstgevende partnerships aan te gaan met hun adverteerders en kwalitatieve publishers netwerk om zo online marketing initiatieven significant te verbeteren.
EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (