Syntens


---

Revolutie in de New Media

Op 20 november aanstaande krijgen New Media ondernemers de kans om âop de barricadenâ te gaan. In de Bastille van de Universiteit Twente, vanaf 14.45 u., toegang gratis. Via een 5 minuten pitch en/of een gratis stand, kunnen deze ondernemers hun bedrijf presenteren aan serieuze investeerders. Via diverse lezingen wordt informatie gegeven over informal investors en trends in de New Media. Deze bijeenkomst over risicokapitaal voor New Media bedrijven wordt georganiseerd door Meesters van de Toekomst en Stichting FRIS.

Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over trends en actuele business models in de New Media en over de valkuilen die startende, doorstartende en doorgroeiende bedrijven in deze business tegenkomen. Ook vertelt een ondernemer over zijn goede en slechte ervaringen met informal investors. Verder komen drie New Media ondernemers hun bedrijf presenteren aan een panel van ervaren âinformal investorsâ. Wat vinden die âinformalsâ ervan en willen ze met deze bedrijven in zee? Op deze wijze krijgen de aanwezigen een nog beter beeld welke afwegingen een investeerder maakt om te besluiten wel of niet te investeren in een onderneming. De borrel na afloop biedt gelegenheid voor ontmoetingen en netwerken.

Partijen
Meesters van de Toekomst en Stichting FRIS bieden u deze bijeenkomst aan in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken (Technopartner), de Maxwell Groep en PPM Oost.