TMC


PERSBERICHT

TMC ERP Professionals en Protégé Consultancy gaan samenwerkingsverband aan

Eindhoven, 20 november 2008 ­ TMC ERP Professionals, een businesscel van het beursgenoteerde TMC Group, en Protégé Consultancy zijn onlangs een strategisch samenwerkingsverband aangegaan, waarbij men gezamenlijk SAP-diensten en consultancy zal gaan leveren. TMC ERP Professionals ziet deze samenwerking als een belangrijke stap voorwaarts in de strategische groei die men voor ogen heeft. De visie en cultuur van beide bedrijven sluiten daarnaast naadloos op elkaar aan, wat de added value voor de klant nog eens extra vergroot. "Protégé Consultancy is een sterke en gewaardeerde partner in de SAP CRM wereld," aldus directeur Roger van Gent. "Met aanvulling van onze SAP ERP en Industry Solutions expertise zijn we in staat de klant gezamenlijk diensten en consultancy aan te bieden voor de totale SAP business suite. Dit alles vindt plaats op basis van de laatste Netweaver en Esoa technologie." Protégé Consultancy is zeer vereerd met dit partnership. Danny Koppelmans, partner bij Protégé Consultancy: "TMC is een stabiele beursgenoteerde onderneming. Met haar bewezen kennis en ervaring, niet alleen op het gebied van SAP maar ook op het commerciële vlak, zie ik dit als een uitstekende aanvulling."

TMC ERP Professionals is een businesscel van TMC Technology & ICT, één van de member companies van TMC Group. TMC ERP Professionals levert expertise in vrijwel alle SAP-oplossingen (SAP Business Suite) inclusief de Industry Solutions Healthcare en Oil & Gas. Ook op het gebied van Esoa en Netweaver heeft TMC ERP Professionals de laatste kennis en expertise in huis. Bij Protégé Consultancy ligt de focus op Customer Relationship Management (CRM). De nadruk ligt niet alleen op CRM als technologie of applicatie op zich, maar ook op CRM als klant georiënteerde processen en filosofie. Het motto van Protégé Consultancy is niet voor niets: `Challenge, Advise, Succeed!' Protégé Consultancy voegt waarde toe aan de klant, door de klant beter te begrijpen en te weten wat hun behoeften zijn.

---
VOOR MEER INFORMATIE
Miranda van Engelen
Tel. +31 (0)40 239 22 63
www.tmc.nl / www.protegeconsultancy.nl

TMC GROUP
TMC Group zet als Consulting & Engineering company met een uniek businessmodel meer dan 500 (zeer) hoogopgeleide werkondernemers, specialisten en adviseurs in op projectbasis bij diverse opdrachtgevers. Klanten zijn o.a. Philips, ASML, Océ, TNO, NXP Semiconductors, Vebo, Ministerie van Defensie en Gemeente Amsterdam. De onderneming is vaak nauw betrokken bij de kernontwikkeling(en) van de klant en helpt mee klantkritische projecten tot een goed resultaat te brengen.

Naast de member company TMC Technology & ICT, profileert TMC Group zich tevens in de markt met de member company Adapté Bouwkunde & Civiele Techniek

TMC Group hanteert het werkondernemerschapsmodel dat bestaat uit de volgende vier principes:
1. Langdurige arbeidsrelatie

2. Individuele winstdeling

3. 1-op-1 carrière coaching

4. Werkzaam in een gespecialiseerde, ondernemende businesscel

Dit model, uniek door de combinatie van de vier principes, maakt van TMC Group een onmisbare schakel tussen de werkondernemer en de opdrachtgever, zeker in krappe arbeidsmarkten. IEDEREEN ONDERNEMEND 1 / 1