Ingezonden persbericht


Persbericht pressrelease

Nieuwe benoemingen SNS REAAL

Utrecht, 20 november 2008

Begin 2009 wordt Wim Henk Steenpoorte (44) benoemd tot directievoorzitter van de business unit REAAL Verzekeringen. Momenteel is hij directielid van REAAL Verzekeringen en verantwoordelijk voor het Service Center Verzekeringen. Daarnaast wordt Henk Kroeze (50) voorzitter van de business unit SNS Retail Bank. Hij is op dit moment Chief Financial Officer van SNS Bank.
De twee andere business units zijn SNS Property Finance en Zwitserleven, waarvan de huidige directievoorzitters deze rol blijven vervullen. Marius Menkveld (52) is directievoorzitter van SNS Property Finance en Corné van Nijhuis (46) is directievoorzitter van Zwitserleven. De business units rapporteren rechtstreeks aan een lid van de Raad van Bestuur.

Management Comité
De directievoorzitters van de business units maken allen deel uit van het nieuw te vormen Management Comité. Het Management Comité bestaat uit de Raad van Bestuur, de directievoorzitters van de business units, de Chief Information Officer en de directeur Personeel & Organisatie. Nico Jongerius (58) wordt benoemd tot Chief Information Officer. Momenteel is Nico Jongerius binnen REAAL Verzekeringen verantwoordelijk voor IT. De huidige directeur Personeel & Organisatie, Ron Doevendans (53), wordt ook lid van het Management Comité. Hoofdthema's van het Management Comité zijn business development en efficiency. De Raad van Bestuur blijft eindverantwoordelijk voor alle aspecten van de bedrijfsvoering van SNS REAAL.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren met een primaire focus op particulieren en het MKB in Nederland. Haar activiteiten bestrijken drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna Euro 124 miljard (30 juni 2008) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 8.000 medewerkers (FTE) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer
Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
SNS REAAL Concern Communicatie SNS REAAL Investor Relations Erna van der Neut Jacob Bosscha erna.vanderneut-terbalkt@snsreaal.nl jacob.bosscha@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 71 Tel: +31 (0) 30 291 42 46

Ronald Kooren Victor Zijlema ronald.kooren@snsreaal.nl victor.zijlema@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 77 Tel: +31 (0) 30 291 42 47


---- --