Ingezonden persbericht


Toetreding Floris Jzn. Touber tot Horatio Assurance Group B.V.

Floris Jzn. (Floor) Touber (63) is per 1 november toe getreden tot Horatio Assurance Group, adviseurs in High End activiteiten, waarbij Finance en Strategie van wezenlijk belang zijn. Na zijn studie economie aan de UvAmsterdam begon hij zijn loopbaan bij BP. Reeds toen was hij werkzaam op het snijvlak van Marketing en Finance in Amsterdam en London. Via Kiewit Internationaal, waar hij ervaring opdeed in Crisismanagement en regeling van Stagnatie-schades, startte hij in 1986 een eigen consultancy, vooral gericht op Strategische Allianties, Mergers & Acquisitions en oplossing van Financiële Disputen. Tot zijn klantenkring behoren met name olie- en energie-maatschappijen van Finland tot Spanje, multinationals en MKB, Ministeries en Research instellingen . Hij is verbonden aan het Chartered Institute of Arbitrators te London en is gastdocent aan het Institute of Petroleum Studies te Oxford.

Recentelijk publiceerde hij, samen met ECN Petten, over de Prijsvorming van Olie en over de Strategie voor NL "na Groningen", als het gas op is. Momenteel bereidt hij een promotie voor over "Marktwerking in gas, Paradoxen en Strategieën" (RU Groningen).

Steeds is zijn activiteit gericht op concreet resultaat. Zijn presentaties worden daarom altijd afgerond met een aantal consequenties voor de organisatie en een agenda, om meteen aan de slag te kunnen gaan. Hij houdt van "contracts for results".

In zijn vrije tijd is Floor te vinden op de racefiets of op het (grote) water. Hij ziet graag de zon in dat water schijnen.

"Binnen Horatio kunnen we op senior-niveau perfect samen werken aan de vraagstukken, die High End Finance, Crisis en Strategie verbinden, een uiterst actueel onderwerp".

Horatio Assurance Group is een jong bedrijf ( 2007 ) met een respectabel curriculum. De Horatio Assurance Group is een afsplitsing van het gerenommeerde accountantskantoor Horlings, Brouwer & Horlings. Ons zeer ervaren team van bedrijfseconomen, registeraccountants en gerechtelijk deskundigen beschikt over bijzondere expertise op het gebied van verscheidene High End activiteiten, waarbij Finance en Strategie van wezenlijk belang zijn:


* aandelenwaardering

* bedrijfseconomisch onderzoek

* investeren

* financieren

* verslaglegging

* accountantscontrole

* litigation support (schadeberekening)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J.M. Horlings ( Marketing, Sales & Communications ) of onze website bekijken www.assurance.nl.

Met vriendelijke groet,

E.H Horlings RA
Directeur Horatio Assurance Group B.V.
Strawinskylaan 659
1077 XX Amsterdam
Tel : <020-7147100>