Ingezonden persbericht


Samenwerking NCCW software en KeyLink

Naarden, 20 november 2008 - KeyLink en NCCW zorgden gezamenlijk voor integratie van NCCW toepassingen met de meest gangbare merken en typen telefooncentrales. Hierdoor is uitbellen vanuit deze pakketten mogelijk en ontvangt de gebruiker een screenpop bij inkomend verkeer. Eenvoudig, en stabiel werkend.

Nederland telt zo'n 500 woningcorporaties. Bij 380 hiervan wordt de automatisering verzorgd door NCCW. Onlangs werkten KeyLink en NCCW samen voor een telecomoplossing voor woningcorporaties.

De toepassingen BIS.nl (bedrijfsinformatiesysteem) en FIRST NOA (ERP systeem) van NCCW zijn geïntegreerd met de software EasyLink van KeyLink. Dit maakt het mogelijk om elk telefoonnummer in de applicatie met een één muisklik te bellen. Ook is het bij inkomend telefoonverkeer mogelijk automatisch de bijbehorende klantenkaart binnen de applicatie te activeren, een zogenaamde screenpop.

Door de koppeling kunnen gebruikers efficiënter werken. Intoetsen van verkeerde nummers behoort tot het verleden. Bovendien blijkt dat het werken met een screenpop gemiddeld een besparing van 60 seconden per gesprek oplevert.

De integratie is inmiddels met succes door verschillende bedrijven in gebruik genomen.

Waarborging

De koppeling NCCW - EasyLink wordt bij elke software update meegenomen en getest. Partijen informeren elkaar bij updates die van invloed (kunnen) zijn op de werking van de koppeling. Hierdoor is een vlekkeloze werking ook in de toekomst gewaarborgd.

Over NCCW

Nederland telt zo'n 500 woningcorporaties. Bij 380 hiervan wordt de automatisering verzorgd door NCCW. Samen met haar klanten, die verenigd zijn in een gebruikersvereniging, verbetert NCCW voortdurend op innovatieve wijze haar aanbod. De ruim 270 medewerkers van NCCW zijn samen goed voor een jaaromzet van 35 miljoen euro.

Over KeyLink

KeyLink bouwt software voor telecommunicatietoepassingen, waarbij de integratie van telecommunicatie- en computernetwerken in een bedrijfsmatige omgeving centraal staat. De producten omvatten PC-bellen, screenpop, management rapportage, real-time informatie over wachtrijen, interactive voice response, automatische telefoniste en voicemail. Procten van KeyLink worden verkocht via vakkundige leveranciers van telecomapparatuur en CRM / ERP software.


---