Veenman heeft oog voor actualiteit


Sale & Lease Plan geeft bedrijfsleven ruimte voor doorgroei

ROTTERDAM, 20081120 -- Als geen ander volgt Veenman de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. "Alleen door met beide voeten midden in de maatschappij te staan kunnen wij onze slogan waarmaken. Oplossingen, overal en altijd. Solutions op maat gesneden", vertelt Robin Goemans, directeur Sales & Marketing bij Veenman.

Waar de bomen nog maar enkele maanden geleden tot in de hemel leken te groeien, is nu de hele wereld in de ban van de kredietcrisis. Die treft niet alleen de kleine spaarders, de (sub)overheden met hun buitenlandse beleggingen of de mondiale bankwereld. Ook het bedrijfsleven, waaronder ook veel Veenman relaties uit ondermeer het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), voelt nu al de gevolgen van deze niet te onderschatten problemen.

"Daarom anticiperen wij hierop met een concept, dat per direct beschikbaar is: het Sale & Lease Plan", vertelt Robin Goemans. "Enerzijds maken wij het mogelijk grote investeringen naar de toekomst te verschuiven, anderzijds beoogt het plan bedrijven meer financiële armslag te bieden".

In feite kan het plan gesplitst worden in twee belangrijke componenten:

* Leasen van nieuwe printers en multifunctionals
* Verkopen en terugleasen van bestaande systemen

"Lease is de beste `kredietoplossing'. Geen grote investeringen. Overzichtelijke kosten. Solutions op maat. Eerste klas service. Opname in het totaal concept van Veenman", benadrukt Robin Goemans de vele voordelen.

De andere mogelijkheid, die Veenman biedt, is de `Sale & Lease back' formule. "Het is mogelijk om alle HP-Laserprinters en HP-Multifunctionals, die niet ouder zijn dan drie jaar, door Veenman te laten overnemen. De klant ontvangt van Veenman een creditnota en vervolgens wordt het apparaat of worden de apparaten opgenomen in een mantelovereenkomst. Ook dan is men verzekerd van alle voordelen, die Veenman al bijna honderd jaar te bieden heeft".


Geen kapitaalvernietiging

In dit laatste concept wordt de restwaarde van de systemen direct uitbetaald. De deelnemer kan blijven werken met het relatief nieuwe apparaat, dus geen kapitaalvernietiging. De printer of multifunctional wordt opgenomen in een all-in servicecontract. Geen onderhoudskosten of -contracten meer bij derden. Uniforme blokexpiratie voor alle apparatuur.

Robin Goemans spreekt van een vertrouwde Veenman-visie: "Een win-win situatie voor alle partijen. Betrouwbaar zaken doen met betrouwbare partners. En onze klanten blijven ook in deze tijd up-to-date bezig met documentenautomatisering".

http://www.veenman.nl





ingezonden persbericht