Netlog lanceert eerste applicatie voor iPhone and iPod Touch

20/11/2008 20:07

PR Newswire

GHENT, Belgium, November 20 /PRNewswire/ -- Netlog, Europa's grootste sociale netwerksite, heeft een applicatie gelanceerd voor de Apple iPhone en iPod Touch.

Leden kunnen de Netlog applicatie installeren op hun iPhone of iPod Touch om overal in contact te blijven met hun vrienden. Via de applicatie kunnen ze hun netwerk uitbreiden, berichten versturen en ontvangen, gastenboeken tekenen en shouts posten.

Dankzij de ingebouwde GPS kunnen gebruikers hun exacte
geografische locatie toevoegen telkens ze hun status bijwerken. Ze kunnen ook rechtstreeks foto's uploaden op Netlog.

"Sinds Apple de iPhone lanceerde, staan consumenten steeds meer open voor de mogelijkheden van het mobiele web. Voor hen een Netlog applicatie ontwikkelen - de eerste mobiele applicatie in België - was de volgende stap. We zijn dan ook erg tevreden dat de applicatie voldoet aan de strenge normen van Apple.", aldus Lorenz Bogaert, CEO van Netlog.

Hij vervolgt: "Ons doel was om de kracht en populariteit van het Netlog platform te combineren met de flexibiliteit van de iPhone en iPod Touch. Hiermee is het mobiele tijdperk definitief aangebroken en komt een waaier aan mogelijkheden binnen handbereik."

De applicatie kan gratis gedownload worden van de iTunes store of van de Netlog site vanaf woensdag 19 november.

http://nl.netlog.com/go/downloads/view=iphoneapp

De applicatie is beschikbaar in de volgende talen: Duits, Engels, Spaans, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds en (vereenvoudigd) Chinees.

Ook voor andere mobiele telefoons biedt Netlog een aangepaste mobiele versie van de website: http://netlog.com/m

Over Netlog

Netlog is het grootste sociale
netwerk in Europa met meer dan 35 miljoen gebruikers verspreid over 25 talen. Netlog biedt een platform aan waar mensen kunnen communiceren en contact houden met vrienden, gelijkgestemden en lokale communities.

Blog: http://nl.netlog.com/go/about/blog

Contactpersoon: Ana ADI, E-mail: ana@netlog.com, Tel: +44-784-643-9920






-