Politie Zeeland


---


Z-2250-2008 Portemonnee gerold, Hulst
Een onbekende man heeft donderdagmiddag de portemonnee gerold van een 64-jarige Belg.
De 64-jarige man liep rond 14.15 uur over de Grote Markt toen hij omver werd gelopen door een man en hierdoor ten val kwam. De onbekende man hielp hem netjes overeind en liep vervolgens door. Ook de 64-jarige man liep door maar toen hij bij zijn auto kwam, bemerkte hij dat zijn portemonnee uit zijn broekzak was verdwenen. De Belgische man dacht eerst dat hij zijn portemonnee was verloren en is nog dezelfde route teruggelopen. Zijn portemonnee heeft hij niet meer teruggevonden waarna hij het vermoeden kreeg dat deze was gerold door de behulpzame man.

O-2251-2008 Automobilist onwel geworden, Zierikzee
Een 74-jarige automobilist uit Zierikzee is donderdagmiddag over een fiets gereden nadat hij onwel was geworden.
De man reed rond 15.00 uur over de Raamstraat toen hij achter het stuur onwel werd. Hierdoor reed hij via een muurtje over een fiets en kwam tot stilstand tegen een schoolgebouw. Na onderzoek door ambulancepersoneel bleek dat hij vermoedelijk een black-out heeft gehad. Zijn auto raakte beschadigd en is weggesleept door een takelbedrijf.

O-2252-2008 Aanrijding in Oud-Vossemeer
Donderdagmiddag rond 15.45 uur raakten bij een aanrijding twee personenauto's flink beschadigd.
Een 32-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Rijkebuurtweg en wilde rechtdoor de kruising oversteken, richting de Roolandsweg. Op dat moment kwam van rechts uit de Duivekeetseweg een auto aanrijden die werd bestuurd door een 44-jarige vrouw uit Tholen.
Vermoedelijk heeft de 32-jarige bestuurder de automobiliste over het hoofd gezien waarna een aanrijding het gevolg was. Door de klap van de aanrijding belandde de auto van de 32-jarige man in een sloot langs de Roolandseweg.
Toevallig passeerde net een ambulance die alle betrokkenen ter plaatse onderzocht. De 44-jarige bestuurster en een 42-jarige vrouw uit de gemeente Tholen die als passagier bij de 32-jarige man in de auto zat, werden beiden voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Roosendaal. Zij hadden allebei last van hun nek. De twee auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf.





Politie Zeeland