MyRealTimePerformance: De nieuwe loot aan de Results2Match boom


Direct gewaarschuwd worden bij problemen

BAARN, 20081120 -- Het is steeds belangrijker om snel over actuele en nauwkeurige cijfers te beschikken. Normale rapportages zijn achteraf en daardoor te laat. Meestal rapporteren ze over een enkele bron of applicatie. Results2Match brengt nu een innovatieve oplossing op markt die u direct op de hoogte houdt, snel te implementeren valt en precies op uw situatie toegesneden is.

Results2Match levert sinds kort de MyRealTimePerformance oplossing. MyRealTimePerformance haalt continue informatie op uit alle bronnen welke relevant zijn voor een bedrijfsproces en uit een veelheid van bronnen en technologieën. Service Level Agreements (SLA's) en andere Key Performance Indicators (KPI's) kunnen hierdoor adequaat en to the point worden bewaakt en bijgestuurd.

De voordelen van MyRealTimePerformance zijn de real-time signalering en bewaking, toegepast op complete bedrijfsprocessen en hun resultaten, inclusief ICT parameters als netwerk- en databaseperformance. Een ander belangrijk voordeel is de snelle implementatie. De Return On Investment (ROI) is dan ook zeer kort. Enkele voorbeelden zijn bewaking van het aantal wachtende patiënten, bewaking van de patiëntendoorstroom op de polikliniek, en de automatische en razendsnele vaststelling van welke bacteriesoort in een kweek voorkomt.

De oplossing MyRealTimePerformance verzamelt real-time informatie over prestatie-indicatoren. Op een zeer vernunftige manier worden kleine signaalbouwstenen transparant samengesteld tot een strategische parameter. Het meldt onmiddellijk als er een grenswaarde overschreden wordt. Deze melding kan per SMS gebeuren, een e-mail zijn of een onderdeel vormen van een persoonlijk web gebaseerd dashboard. Informatie kan natuurlijk komen uit IT-systemen maar ook uit logistieke systemen en gerelateerde zaken zoals bijvoorbeeld stroomverbruik.

Results2Match is gespecialiseerd in scherpe oplossingen voor veelvoorkomende lastige bedrijfsproblemen voor kritische managers. De oplossingen typeren zich door een focus op procesverbetering, een korte implementatieperiode en een verrassend korte Return On Investment (ROI). MyRealTimePerformance wordt dan ook turnkey geleverd, van parameter definitie tot werkende en ingeregelde signalering.





Results2Mtach