Heroth introduceert de GRC Reporting Portal


BAARN, 20081120 -- Heroth BV, de leverancier van Security, Compliancy & Continuïty Services, introduceert de GRC Reporting Portal. Met de GRC Reporting Portal wordt inzicht gegeven in het gebruik en misbruik van uw systemen door te monitoren op en rapporteren over het gebruik van de accounts die daarop aanwezig zijn.

Het aantoonbaar 'In Contol' zijn wordt voor organisaties steeds belangrijker. De GRC Reporting Portal helpt daarbij door te rapporteren over het gebruik van gebruikers- en systeemaccounts, zoals voorgeschreven door bijvoorbeeld SOx, SAS70 en de Code voor Informatiebeveiliging (ISO27002). Onze software doet dit door verzamelde loggegevens uit systemen en netwerkcomponenten te analyseren en de resultaten te presenteren op een wijze waaraan ook de niet-IT manager wat heeft.

Een belangrijk voordeel van de software is dat organisaties te allen tijde kunnen beschikken over intelligente en actuele informatie over de logische toegang tot hun infrastructuur. Met de portal kunnen systeem- en proceseigenaren zelf aangeven over welke vormen van gebruik van hun Assets zij rapportages willen ontvangen. Hiermee krijgen zij de regie terug in handen die nu nog vaak bij de IT afdeling ligt. In andere woorden de "Business" kan beter sturen op het soort rapportages dat zij nodig heeft om aan te kunnen tonen dat zij `In Control' is.

De GRC Reporting Portal biedt o.a. de volgende functionaliteiten:
Het gebruik van accounts, gespecificeerd naar type, monitoren.
De aanmaak van nieuwe accounts monitoren.
Oneigenlijk gebruik van accounts en wachtwoorden achterhalen.
Alertering op accounts die gedurende een gespecificeerde periode niet gebruikt zijn.
Gedeeld gebruik van accounts zichtbaar maken.
Zicht houden op de acties van uw uitbestedingspartner in uw systemen.
De beschikbaarheid van uw systemen monitoren.

Over Heroth B.V.
Heroth is een onafhankelijke en slagvaardige dienstverlener die betrouwbare Security, Compliance en Business Continuity diensten levert. Wij hebben ons gespecialiseerd in implementatie, bewaking en rapportage van Security Management, Compliancy en Business Continuity. Voor meer informatie zie: www.heroth.nl

Heroth B.V.
Stationplein 62
3743 KM Baarn
www.heroth.nl





Heroth B.V.