CIS-Group winnaar Young High Growth Award 2008 Zuid Oost Nederland


WEERT, 20081120 -- Met trots heeft de directie van CIS-Group dinsdagavond de Young High Growth Award 2008 voor Zuid Oost Nederland in ontvangst genomen. Als winnaar van deze award is CIS-Group het best en snelst groeiende jonge bedrijf van Zuid Nederland. Landelijk waren 128 bedrijven genomineerd. CIS-Group is als genomineerde voorgedragen door Rabobank Venlo e.o., die partner is van de High Growth Awards. In de totale ranking staat CIS-Group in de top 3.

Marc Servaes, algemeen directeur en mede-oprichter van CIS-Group: "Het winnen van deze Award bevestigt nogmaals dat we hard op weg zijn om een van de beste ICT dienstverleners van Nederland te worden. Dit alles is mede te danken aan de inzet van onze professionele en enthousiaste medewerkers."

Wat zijn de Young High Growth Awards?
Speciaal voor ondernemingen die nog geen vijf jaar bestaan, maar wel ontzettend snel groeien, zijn er de Young High Growth Awards. Net zoals bij de High Growth Awards speelt niet alleen de kwantitatieve groei een rol, maar ook de kwaliteit van die groei. De onderneming moet minimaal drie jaar bestaan. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven. De kwalitatieve beoordeling vindt haar basis in het Port4Growth Groeimodel (strategie, marktpositionering, automatisering, kapitaal & financiering, business partners, overname en opvolging). Een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. De organisatie is in handen van Port4Growth, het platform voor groeibedrijven. De (Young) High Growth Awards vormen hét podium voor Nederlandse groeibedrijven

Over CIS-Group
CIS-Group is in 2005 opgericht en heeft vestigingen in Weert, Geldrop, Den Haag en Maaseik. CIS-Group is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer deskundige organisatie met ruim 100 enthousiaste medewerkers in vaste dienst. CIS-Group is een onafhankelijke high-end dienst- verlener van kennis en expertise met de hoogst gecertificeerde partnerships. CIS-Group is actief op het gebied van Business Consultancy, Projecten en Professional Services. CIS-Group verleent haar diensten hoofdzakelijk op tactisch en strategisch niveau.