Document Dialog start met onafhankelijke Business Consultancy Unit


BUNNIK, 20081120 -- Document Dialog, leverancier van oplossingen voor documentintensieve organisaties, heeft een onafhankelijke unit opgezet, die professionele diensten en consultancy aan gaat bieden op het gebied van business-gerelateerde vraagstukken. Met deze Consultancy Unit voldoet Document Dialog aan de steeds grotere vraag van klanten naar een partij die actief meedenkt over het optimaliseren van de gehele documenthuishouding, specifiek vanuit het business perspectief. De consultants kunnen vertrouwen op hun uitgebreide zakelijke ervaring, die ze hebben opgedaan in uiteenlopende branches.

De nieuwe unit profiteert van de uitgebreide kennis en ervaring die Document Dialog in de loop der jaren heeft opgebouwd. Het is een zelfstandige eenheid binnen het bedrijf, waardoor ze volledig productonafhankelijk kunnen adviseren, zowel op het gebied van bedrijfsprocessen als op het vlak van softwareoplossingen.

De specialisten van de Business Consultancy Unit verlenen advies aan documentintensieve organisaties en dit zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Het bedrijf wordt immers steeds meer gevraagd om op strategisch niveau mee te denken over documentoplossingen. De business consultants houden zich daarnaast bezig met coaching, het in kaart brengen van trends en het inrichten van bedrijfsprocessen rond productie en beheer van grote volumes aan documenten. Denk hierbij aan Shared Service organisaties met de focus op zowel de interne als externe doelstellingen.

Ton van Raaij, General Manager Benelux van Document Dialog is opgetogen: "Ons bedrijf evolueert steeds meer van het leveren van producten naar het aanbieden van totaaloplossingen voor het beheer van documenten. Hierbij spelen consultancy en het aanbod van extra professionele diensten een zeer belangrijke rol. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de zelfstandige Business Consultancy Unit, onder leiding van Ton Smeele, bijdraagt aan het verdere succes van onze business."





Document Dialog