Chat-spreekuur hypotheekcrisis op AllesOverHypotheken.nl


Beste hypotheekadviseurs van Nederland geven gratis advies aan ongeruste consument

AMERSFOORT, 20081118 -- Consumenten die zich afvragen wat de impact is van de financiële crisis op hun portemonnee, kunnen donderdag 20 november tussen 12:00 uur en 14:00 uur hun vragen stellen aan de beste hypotheekadviseurs van Nederland op www.allesoverhypotheken.nl.

In de media worden de laatste weken door verschillende partijen proefballonnetjes opgelaten om de vastlopende huizenmarkt weer vlot te trekken. Zo wil Vereniging Eigen Huis dat het kabinet de overdrachtsbelasting halveert en dat de Nationale Hypotheek Garantie omhoog gaat van 265.000 euro naar 350.000 euro.

Initiatiefnemer Ralph van Dam: "Prima ideeën, maar niemand wil natuurlijk deze mogelijke voordelen mislopen door nu te kopen of te verkopen. Zolang besluitvorming op zich laat wachten blijft de consument met vragen zitten. Vandaar dat wij nu een chat-spreekuur organiseren."

Van Dam vervolgt: "Jaarlijks brengt de website AllesOverHypotheken.nl meer dan 100.000 consumenten in contact met een hypotheekadviseur. Momenteel krijgen we veel vragen van verontruste huizenbezitters. Vragen als: Zullen de huizenprijzen gaan dalen? En: Mijn rentevast periode loopt bijna af, wat kan ik doen?"

Omdat elke persoonlijke situatie anders is kunnen deze vragen alleen worden beantwoord door specialisten. Alle hypotheekadviseurs die meedoen aan deze actie hebben de finale gehaald in de verkiezing tot "Hypotheekadviseur van het jaar 2008" die jaarlijks door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) wordt georganiseerd. Met recht kunnen we hier dus spreken over de beste hypotheekadviseurs van Nederland!

Van Dam: "Wij selecteren voor consumenten de beste hypotheekadviseur om zodoende een optimaal advies te kunnen ontvangen. Vaak verloopt het initiële contact via website, e-mail en telefoon. Maar wij merken dat consumenten ook steeds vaker kiezen voor chat als medium voor laagdrempelig en snel contact. Bij succes zijn we voornemens om de chat-dienst de komende maanden te gaan uitbreiden naar alle ca. 150 onafhankelijke hypotheekadvieskantoren die zijn aangesloten bij AllesOverHypotheken.nl."

Geïnteresseerde consumenten kunnen donderdag 20 november tussen 12:00 uur en 14:00 uur met hun vragen terecht op: www.allesoverhypotheken.nl/chat/.