FitforMe genomineerd voor LiveWIRE Young Business Award


Pioniers onder jonge Nederlandse technostarters gaan de strijd aan

ROTTERDAM, 20081120 -- FitforMe stelt de consument in staat vitamines af te stemmen op de persoonlijke behoefte. Na het doen van de gratis online voedingstest op fitforme.nl krijgt men inzicht in de eigen vitamine inname. FitforMe raadt vervolgens één of meerdere van zijn producten aan om eventuele tekorten gericht aan te vullen. Er zijn altijd diëtistes aanwezig voor ondersteuning en advies. Vanwege de persoonlijke benadering en het innovatieve karakter is FitforMe genomineerd voor de LiveWIRE Young Business Award 2008.

LiveWIRE Young Business Award 2008

In totaal gaan 18 jonge innovatieve ondernemingen om de LiveWIRE Young Business Award strijden. LiveWIRE is het internationale Shell-programma dat jaarlijks ruim 200 jonge technisch innovatieve ondernemers ondersteunt bij de ontwikkeling van hun bedrijf. De LiveWIRE Young Business Award is een terugkerend hoogtepunt binnen het programma. Op 13 januari 2009 zal Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven de winnaar bekend maken uit de 4 overgebleven finalisten. De finale zal plaatsvinden op het Shell EP Centre te Rijswijk.

In de ondernemerswedstrijd meten de beste technisch innovatieve LiveWIRE deelnemers zich met elkaar om de hoofdprijs van ¤10.000. Naast toegang tot professionele coaching krijgen de genomineerden ook een uitgebreide mediatraining aangeboden. Daarnaast zal één ondernemer tijdens de finale de LiveWIRE publieksprijs in de wacht slepen.

Organisatie

In Nederland wordt Shell LiveWIRE uitgevoerd door Syntens, het Innovatienetwerk voor MKB-ondernemers. Met het bieden van persoonlijke begeleiding en een professioneel netwerk, wil LiveWIRE de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers vergroten. Innovatie is immers de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Het Ministerie van Economische Zaken is voorstander van innovatie en ondersteunt daarom de coachingsuren van de Syntens adviseurs. Alle genomineerde ondernemingen zijn te vinden op www.LiveWire.nl





Ingezonden persbericht