Ingezonden persbericht


Amersfoort, 2 juni 2008

Duurzame ideeën gezocht voor de 2e editie van de Young Sustainability Award

Op 27 november 2008 zullen op het Nationaal Sustainability Congres in Amsterdam veel goede, duurzame initiatieven in de spotlights worden gezet. Niet alleen bestaande initiatieven, maar ook nieuwe ideeën krijgen aandacht: op het congres wordt voor de tweede keer de Young Sustainability Award uitgereikt.

In 2007 won het idee om etalageverlichting te verduurzamen. Hiervoor is vorig jaar in Eindhoven een pilot gestart. Dit jaar wordt de award, bestaande uit een geldprijs van 5.000, opnieuw uitgereikt aan een student of jonge professional met een innovatief, slim, verrassend en haalbaar idee dat bij zou kunnen dragen aan een duurzamer Nederland.

Ideeën kunnen worden aangemeld op de website www.sustainability-congres.nl in de periode van 1 juni tot 1 oktober 2008. Deelnemers moeten jonger zijn dan 32 jaar.

De award wordt mede mogelijk gemaakt door de ASN Bank, DHV B.V. en Enviu. ASN Bank heeft hierbij het prijzengeld beschikbaar gesteld. Daarnaast levert de bank een actieve bijdrage in de beoordeling van de inzendingen.

Informatie
Kijk voor meer informatie en de inschrijvingscriteria op www.sustainability-congres.nl

CKC (fysieke organisatie en secretariaat)
Jessica Dekker
Tel: 040-2129499
E-mail: jessica@ckc-seminars.nl

DHV (inhoudelijke programmering)
Folkert van der Molen
Tel: 033-4682744
E-mail: folkert.vandermolen@dhv.nl


---- --