Ingezonden persbericht


Nominaties SponsorRing bekend

Amsterdam, 29 september 2008 - De Stichting SponsorRing heeft vandaag de nominaties bekend gemaakt voor de beste sponsorcases van 2008. De winnaars worden bekend op een feestelijke avond op 20 november in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

De SponsorRing is dé vakprijs van de sponsorbranche die jaarlijks wordt uitgereikt aan sponsorcases die zich in het voorafgaande jaar duidelijk hebben onderscheiden. De nominaties vinden plaats in zes categorieën, te weten sport, media, maatschappij, kunst, cultuur & entertainment en innovatie. Daarnaast worden op 20 november de prijs voor de Sponsor Personality van het Jaar, de Smart Budget SponsorRing en de Sponsor van het Jaar uitgereikt.

"De grote verscheidenheid dit jaar aan genomineerde sponsorcases, met zowel te verwachtte partijen als nieuwe bedrijven die op de sponsormarkt actief zijn geworden, stemt natuurlijk tot tevredenheid ", aldus voorzitter van de Stichting SponsorRing Henri van der Aat. "Het laat zien dat sponsoring bij steeds meer bedrijven als een effectief marketingcommunicatieplatform wordt gezien."

"Met als nieuwe locatie Grand Hotel Krasnapolsky en de 350 aanwezigen die we dit jaar verwachten, zet de SponsorRing als prijs voor de beste sponsorcases duidelijk een nieuwe stap. Als bestuur kijken we dan ook uit naar een mooie, feestelijke uitreiking."

Op dit moment krijgen de genomineerde cases een uitgebreid formulier voorgelegd waarin de kwaliteit, creativiteit, effectiviteit en de wijze van activeren van de case duidelijk moet worden gemaakt. Aan de hand van de ingevulde formulieren zal de hoofdjury, onder voorzitterschap van Niek Jan van Damme van T-Mobile, uiteindelijk tot de winnaars komen.

Kaarten voor de uitreiking op 20 november zijn te bestellen via www.sponsorring.nl

Bijlage de complete lijst met nominaties



Ingezonden persbericht