Ingezonden persbericht


'Samenwerken is Scoren' tijdens IFS Conferentie 2008

Eindhoven, 28 oktober 2008 - Donderdag 20 november viert IFS Benelux haar 10-jarig bestaan en het 25-jarig bestaan van IFS AB tijdens de IFS Conferentie. Diverse sprekers uit de IFS organisatie en de klantenkring gaan in op het centrale thema 'Samenwerken is Scoren'. De IFS Conferentie vindt plaats in DeFabrique te Utrecht.

Samenwerken is Scoren
Dit jaar staat het thema 'Samenwerken is Scoren' centraal. De gastheer dit jaar is Joop Alberda en hij weet alles van samenwerken én scoren. Joop vergaarde roem als coach van het Nederlandse gouden volleybalteam van Atlanta 1996 en hielp in de RVU-reeks 'Werk zat?!' acht mensen aan een nieuwe carrière. Hij zal de deelnemers met passie en enthousiaisme leiden door een boeiend en afwisselend programma.

IFS-ontwikkelingen
Naast Alberda vertelt managing director Wilfried Gschneidinger van IFS Central Europe over de ontwikkelingen van IFS AB en IFS Benelux in het afgelopen jaar en vertellen een aantal IFS-klanten hoe ze binnen hun organisatie werken met IFS Applications. Aan het eind van de dag is er voor liefhebbers gelegenheid in teamverband te karten op één van de langste indoorbanen van Europa, afgesloten met een informeel buffet en een drankje.

De IFS Conferentie vindt plaats bij DeFabrique in Utrecht. U bent van harte welkom vanaf 10:00 uur. Meer informatie over het programma, de sprekers en de inschrijfmogelijkheden is te vinden op www.ifsworld.com/nl. Deelname aan de conferentie is gratis.

(234 woorden)

Over IFS
IFS is een in 1983 opgericht en beursgenoteerd bedrijf (OMX STO: IFS), dat IFS Applications(TM) ontwikkelt, verkoopt, implementeert en onderhoudt. IFS Applications(TM) is een volledig geïntegreerd, uit componenten bestaand ERP-systeem, gebaseerd op SOA-technologie. IFS heeft meer dan 2.000 klanten in 54 landen en 2.600 medewerkers. Het bedrijf richt zich op luchtvaart & defensie, energie- & nutssector, productiebedrijven, procesindustrie, automobielindustrie, retail & groothandel en constructie, contracten & service management. Meer informatie over IFS is beschikbaar op www.IFSNL.com.