LLiNK

Rotterdam, 18 november 2008

-PERSBERICHT-

LLiNK gaat commercieel!

Met als aftrap de live LLiNK Ledenwerfshow op 20 november, gaat omroep LLiNK de komende maanden keihard commercieel. Als LLiNK op 1 april 2009 de 150.000 benodigde leden heeft, dan gaat de groenste omroep dit vieren door De Groene Loterij, waarin duizenden prijzen weg worden gegeven, waaronder zelfs een hybride auto. Elk LLiNK lid speelt daar automatisch in mee. Ieder (nieuw) lid van LLiNK ontvangt bovendien binnenkort een Holland Hotelbon van LLiNK. Directeur Tanja Lubbers: 'We moeten 1 april 150.000 leden hebben om als omroep te kunnen blijven bestaan. De regels van het omroepbestel dwingen ons dus om de komende maanden keihard commercieel te worden. En die strijd gaan we volop aan!'

Lubbers vindt het belangrijk dat LLiNK blijft bestaan en 'keihard' ledenwerven hoort daar wat haar betreft bij. 'Maar', zo zegt ze: 'Altijd wel vanuit de filosofie van een groene en duurzame wereld'. Zo is er in de LLiNK Ledenwerfshow van aankomende donderdag vijfenzeventig duizend euro te verdienen, maar de winnaar dient die wel te besteden aan zijn of haar project voor het goede doel. De actie 'Verander de wereld met een filmpje. LLiNK helpt met een ton!speelde zich tot nu toe af via internet en leverde LLiNK veel nieuwe leden op.

Kans op hybride auto of elektrische scooter
De Groene Loterij is een nieuwe wending in de ledenwerfcampagne van LLiNK. Iedereen die lid is of wordt, speelt automatisch mee. Er worden duizenden prijzen weggegeven, waaronder een unieke hybride Smart, een elektrische scooter, fotocamera en nog veel meer. Als LLiNK 1 april 2009 het aantal leden heeft gehaald, dan zal De Groene Loterij onder al haar leden worden gehouden. Lubbers: 'Bovendien krijgt elk lid een Holland Hotelbon, dus die 5,73 euro lidmaatschap heb je er eigenlijk direct al uit.'

LLiNK Ledenwerfshow
In de LLiNK Ledenwerfshow donderdag gaat het vooral om de winnaar van de actie 'Verander de wereld met een filmpje'. Na een spannende strijd op internet zijn er nog vijf finalisten over van de LLiNK filmpjesactie. Wie de meeste stemmen heeft, wint tijdens de Ledenwerfshow de hoofdprijs van 75.000 euro voor zijn persoonlijk goede doel. De stemmers moeten wél lid worden van LLiNK. Tanja Lubbers: 'Zo helpen mensen die lid worden niet alleen LLiNK, maar maken alle LLiNK leden samen de wereld een stukje beter'.

LLiNK Ledenwerfshow, donderdag 20 november om 20:30 uur op Ned 3

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.
---

Noot voor de redactie,