Zetes en Reva Systems werken samen aan een complete en flexibele RFID-oplossing

20/11/2008 16:01

ZETES INDUSTRIES

* De technologie van Reva versterkt de 3i RFID-oplossing van Zetes

* Zetes brengt Reva's technologie op de Europese markt

* Klanten halen voordeel uit een complete, flexibele oplossing

Brussel, 20 november 2008 - Zetes, een toonaangevende Europese leverancier van oplossingen voor de automatische identificatie van goederen en personen, en Reva, de gerenommeerde leverancier van RFID-netwerkinfrastructuur, kondigen de ondertekening van een reseller agreement aan.

Volgens de bepalingen van de overeenkomst zullen Reva's Tag Acquisition Processors (Reva TAPs genaamd) de Zetes 3i RFID-oplossing versterken, zodat Zetes een betrouwbare en flexibele oplossing kan aanbieden die accurate gegevens oplevert en functioneert met alle onderdelen van de toonaangevende producenten van RFID-antennes en -readers.

De Reva TAPs worden geïntegreerd in de ZS-RFID Controller, het hart van de 3i RFID-oplossing. De Controller consolideert alle gegevens van de onderliggende infrastructuur om vervolgens louter gezuiverde en relevante gegevens aan het ERP-, MIS- of WIS-hostsysteem te leveren. Daardoor kan op dit niveau extra workflowlogica toegevoegd worden of specifieke applicaties gedraaid worden die het de klant mogelijk maken nuttige informatie uit zijn operaties af te leiden.

Alain Wirtz, CEO van Zetes, licht het partnerschap toe: "Reva beschikt over de meest mature en flexibele technologie op de markt. Dankzij de Reva TAPs kunnen we met een enkele oplossing wereldwijd readers ondersteunen van alle toonaangevende producenten. Anderzijds kunnen we met deze oplossing, en dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van rechtstreekse integratie, de ZS-RFID Controller koppelen aan de meeste bedrijfsapplicaties en tegelijk specifieke meerwaarde bieden om het beheer van de workflows te optimaliseren. Zetes heeft de ambitie uit te groeien tot een belangrijke speler op de Europese RFID-markt en met de door Reva aangestuurde ZS-RFID Controller komt die doelstelling een stuk dichterbij."

Ashley Stephenson, voorzitter van de leverancier van RFID-netwerkinfrastructuur Reva Systems, pikt daarop in: "Reva is verheugd over het partnerschap met Zetes in Europa. Dankzij de ervaring van de onderneming met het installeren van grootschalige oplossingen en de diepgaande kennis van de retailmarkt kunnen we erop vertrouwen dat Zetes een nuttige bijdrage zal leveren aan de introductie van RFID in de Europese bedrijven, met gebruik van Reva's technologie. Zetes is rechtstreeks aanwezig in 12 EMEA-landen en weet de markt stelselmatig te overtuigen van het nut van innovatieve Auto-ID-oplossingen."