Ingezonden persbericht


Seminar "Supply Chain Masters"

Dat supply chains gaan veranderen staat als een paal boven water. De huidige supply chain-netwerken van drie jaar geleden zijn alweer achterhaald. Hoe ga je om met de snel veranderende wereld, waarin vergrijzing, de kredietcrisis en de stijgende olie- en brandstofprijzen duidelijk hun stempel drukken?

Professor David Simchi-Levi van het vooraanstaande onderzoeks- en opleidingsinstituut MIT onderzocht de uitdagingen en specifieke bijzonderheden in Europese supply chains. Op vrijdag 21 november presenteert hij de resultaten van dit wetenschappelijk onderzoek, waarvoor veel supply chain professionals hun input hebben geleverd. In samenwerking met TruEconomy Consulting vergeleek hij de gegevens van Europese en Amerikaanse supply chains en onderzocht hij de impact van de Europese Unie op de Europese supply chain-strategieën.

Daarnaast zal op dit exclusieve seminar Amerika-deskundige Maarten van Rossem, regelmatig te zien in allerlei televisieuitzendingen, zijn reactie geven op deze resultaten. Hij gaat vervolgens in op de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de consequenties van de verkiezingsuitslag voor het zakenleven.

Supply Chain Magazine nodigt u graag uit om de presentatie van de onderzoeksresultaten gratis bij te wonen. Indien u hiervoor interesse heeft kunt u dit middels een reply op dit e-mailbericht kenbaar maken.

Programma: 13:00 ­ 17:00
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam
Middagvoorzitter: Rens de Jong (Business News Radio)


Ingezonden persbericht