Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Open Huis MCC-gebouw Nunspeet (10-11-2008)

Het voormalige MCC-gebouw in Nunspeet heeft nieuwe gebruikers, die gezamenlijk Open Huis houden op vrijdag 21 november 2008. Naast het bloedafnamepunt voor de huisartsen en de trombosedienst van het St Jansdal hebben sinds enige tijd Nick Keerssemeeckers, orthopedisch manuele therapeut, en Esther Nijboer en Corinne van den Bos, podotherapeuten, van het Voetencentrum, hier hun praktijkruimte. Vanaf
1 november is daar het dagactiviteitencentrum en de ambulante woonbegeleiding van Meerkanten geestelijke gezondheidszorg Flevo-Veluwe bijgekomen.

Geïnteresseerden kunnen het gebouw en alle werkruimten op deze dag bezoeken. De professionals zullen iets over hun vak vertellen. Wilt u meer informatie over orthopedische manuele therapie, fysiotherapie, podotherapie, het dagactiviteitencentrum of over de trombosedienst of het bloedafnamepunt? Kom dan naar het Open Huis! Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan een prijsvraag door een nieuwe naam voor het gebouw te bedenken, want âhet MCC-gebouwâ dekt inmiddels de lading niet meer.

Iedereen is welkom. Het Open Huis duurt tot ongeveer 20.00 uur. Het voormalige MCC-gebouw bevindt zich aan de Beethovenlaan 49 te Nunspeet.

Meer informatie:

OMT: http://www.omt-nunspeet.nl

Voetencentrum: http://www.voetencentrum.nl

Meerkanten: http://www.meerkanten.nl/


---