Primeur: Utrechtse Kleurrijke Detaillist trofee 2008

11/11/2008 10:13

Kamer van Koophandel Midden-Nederland

Partners in Nieuw Ondernemerschap, een initiatief van Kamer van Koophandel Midden-Nederland en Gemeente Utrecht, organiseert op de avond van 21 november 2008 voor de eerste maal het Utrechtse Kleurrijke Detaillisten (UKD) gala. In provinciehuis Utrecht strijden drie genomineerde Utrechtse detaillisten die avond voor de UKD trofee 2008.

Het UKD gala is 'uniek' in heel Nederland. PNO heeft hierbij de primeur. Het UKD gala is namelijk het eerste evenement in Nederland dat specifiek aandacht besteed aan etnische ondernemers in de Utrechtse detailhandel, met ditmaal de verkiezing van beste etnische detaillist van Utrecht.

De drie kanshebbers voor de UKD trofee zijn: Turkse traiteur en catering 'Ana's Kuzin', kaas & delicatessenwinkel 'Morty's' en slotenwinkel 'Onze slotenspecialist'. Deze drie detaillisten zijn na vier selectierondes overgebleven uit maar liefst tweeënveertig aangedragen detaillisten. Alle detaillisten zijn aangedragen door grote organisaties in Utrecht.

De vakjury beslist op 21 november 2008 wie de UKD trofee en een cheque van 5000,- euro in ontvangst mag nemen. De vakjury bestaat uit; juryvoorzitter en voorzitter van Hoofdbedrijfschap Detailhandel dhr. G. Vermeer, Wethouder EZ Gemeente Utrecht

mevr. M. Spit, voorzitter MKB Utrecht dhr. J. Scherrenberg, algemeen directeur Kamer van Koophandel Midden-Nederland mevr. E. Karsten, en Rabobank Utrecht-Nieuwegein

dhr. J. Peeters.

Het UKD gala wordt een stijlvol en kleurrijk evenement. Televisiepersoonlijkheid Chimène van Oosterhout praat de avond aan elkaar als avondvoorzitter. Tevens zal de Amerikaanse netwerkgoeroe Charles Ruffolo de laatste "ins and outs" over netwerken delen met de gasten.





http://www.pno-utrecht.nl