Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis


* November

+ Prinses Laurentien spreekt tijdens het 'Asia Panda Ball' van het Wereld Natuur Fonds in Singapore

Prinses Laurentien spreekt tijdens het 'Asia Panda Ball' van het Wereld Natuur Fonds in Singapore

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden woont vrijdag 21 november op uitnodiging van de heer James Leape, internationaal directeur-generaal van het Wereld Natuur Fonds, het `Asia Panda Ball' bij in Singapore.
Prinses Laurentien spreekt tijdens deze benefietavond de circa 350 genodigden toe over het thema `Protecting biodiversity & reducing our footprint: our shared responsibility'.
Het `Panda Ball' heeft de afgelopen jaren plaatsgevonden in Zwitserland en Monaco en zal nu voor het eerst plaatsvinden in Singapore. Het Wereld Natuur Fonds heeft als doel aandacht te vragen voor haar werkzaamheden in de regio en toekomstige samenwerking op het gebied van ecotoerisme en duurzame visserij te bevorderen. Het Wereld Natuur Fonds beoogt verder specifieke aandacht te vragen voor het behoud van de `Coral Triangle' in het Aziatische gedeelte van de Pacifische Oceaan: de zeeën tussen de Filippijnen, Maleisië, Singapore, Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea. De opbrengsten van de benefietavond komen ten goede aan dit thema.

* © RVD