BOVAG

21-11-2008
BOVAG 4 jaar sponsor Circuit Park Zandvoort

BOVAG adopteert vanaf 1 januari 2009 minimaal vier jaar lang de pitstraat en de acht nieuwe Nissan Navara rescue cars van Circuit Park Zandvoort. Coureurs zijn de komende jaren verzekerd van BOVAG-pechhulp.

In de pitstraat van het circuit wordt bij elke race het vakmanschap van de monteurs op de proef gesteld, net zoals dat dagelijks bij de vele duizenden BOVAG-bedrijven in het land gebeurt. Zonder gedreven vakmensen met de juiste apparatuur komt zowel een coureur als een gewone automobilist nergens. Vandaar dat wij de pits van Circuit Park Zandvoort hiervoor graag als uithangbord gebruiken, licht Dylan Weggeman, manager marketing & communicatie bij BOVAG, toe.

Rescue cars
Naast de pitstraat adopteert BOVAG tevens de acht spiksplinternieuwe rescue cars van het circuit. Bij calamiteiten op de baan of bij pech rukken de rescue marshalls van de Officials Club Automobielsport met deze volledig uitgeruste en speciaal geprepareerde Nissan Navaras uit om de pechvogels te hulp te schieten.
De overeenkomst met Zandvoort is een logisch uitvloeisel van de communicatiestrategie waarmee wij het merk BOVAG een stap verder willen brengen, aldus Weggeman. Een massamediale aanpak zoals televisiespotjes is in het recente verleden heel geschikt gebleken om één specifiek item onder de aandacht te brengen, zoals garantie. Echter, om de algemene BOVAG-waarden onder de aandacht te brengen, werkt dat minder goed én bovendien zou daarvoor een fors groter budget nodig zijn. Dankzij sponsorovereenkomsten met Dakarsport, Leontiens Ladies Ride, Bavaria City Racing en nu met Circuit Park Zandvoort kunnen wij mooi in de praktijk laten zien dat BOVAG een betrouwbare servicepartner is.

Schijnwerpers
C.O.O. Erik Weijers van Circuit Park Zandvoort: Een langdurig partnership met zon grote en betrouwbare partij als BOVAG is van groot belang voor het circuit. Adoptie van de pitstraat en de rescue cars biedt op deze manier tevens een mooie gelegenheid om het werk van de vele monteurs en van onze officials in de schijnwerpers te zetten. Zij zijn degenen die het racen en het genieten daarvan mogelijk maken. Wij zijn zeer blij dat BOVAG zich daaraan wil verbinden.

Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 21-11-2008