AutoRai

Renault Mégane Coupé geeft vol gas in de nieuwe Need for Speed: Undercover

(11/21/2008)
Renault en de videogameproducent Electronic Arts hebben bijna een jaar lang intensief samengewerkt aan het product waarin hun gemeenschappelijke passie voor autoâs wordt gebundeld.

Vanaf 21 november zullen gameliefhebbers als eerste een proefrit kunnen maken in de nieuwe Mégane Coupé in het spel Need for Speed: Undercover, het nieuwste High Definition meesterwerk in de Need for Speed franchise.

De ontwikkelaars van Need for Speed vielen als een blok voor de snelle en sportieve lijnen van de Mégane Coupé en besloten deze auto op te nemen in de immer uitdijende Need for Speed catalogus, waar âs werelds mooiste autoâs terug te vinden zijn.

De spelontwikkelaars hebben dankzij de informatie van Renault succesvol de eigenschappen en het gedrag van de nieuwe Mégane Coupé in de game weten te verwerken. Het resultaat is buitengewoon realistisch; in grafisch opzicht, maar ook wat de power en het rijgedrag betreft. Het kloppend hart van de game, de âHeroic Driving Engineâ techniek, levert adembenemende rijsensaties op. Gamers en liefhebbers van de Mégane Coupé worden beiden op hun wenken bediend.

De Need for Speed serie is 14 jaar geleden op de markt gebracht en wordt nog steeds elk jaar verder ontwikkeld om gamers met een jaarlijkse uitgave nóg spannendere straatraces te kunnen bieden. Need for Speed, met zijn ongeëvenaarde grafische en technische kwaliteiten en bijzondere autoâs, is zonder twijfel de favoriet van elke gamer. Need for Speed is bedacht, ontwikkeld en uitgegeven door Electronic Arts, een van de meest toonaangevende bedrijven uit de game-industrie. Steeds opnieuw weet Electronic Arts de grenzen op het gebied van innovatie en spanning in haar games te verleggen. Need for Speed: Undercover is daar het nieuwste bewijs vanâ¦