Gemeente Beek


Opbrengst benefietavond Ut Atteljee

De benefietavond voor 'Ut Atteljee' vrijdag 14 november in het Asta Cultuurcentrum in Beek heeft 12.000 euro opgebracht.

De benefietavond voor 'Ut Atteljee' vrijdag 14 november in het Asta Cultuurcentrum in Beek heeft 12.000 euro opgebracht. Aan het einde van de avond overhandigde organisator Henk Smeets, directeur van re-integratiebureau HP Groep, een cheque ter waarde van 10.500 euro aan Frans Erkens, teamleider van het dagopvangcentrum. Daarbovenop kwamen nog enkele donaties.

Het centrum werd in september getroffen door een felle brand. Om het gemis aan inkomsten uit de verkoop van schilderijen te compenseren, ondersteunden ondernemers, particulieren en verenigingen deze actie.

Rode draad was een veiling van schilderijen, gemaakt door cliënten van 'Ut Atteljee'.

Frans Erkens: "Het resultaat van de avond is in één woord fantastisch."

Veilingmeester was wethouder Thijs van Es, bijgestaan door notaris Jeroen Pas. Aan de avond werkten de volgende artiesten mee: muziekschool Artamuse, Take Two, Dora van Heumen, The New Townband, Denise en Ritchie, Beeker Liedertafel, Cosi Cantare, Opleidingsorkest harmonie St. Caecilia Beek en het Dagbeeker Salonorkest.