Gemeente Valkenswaard

Kaart op gemeentelijke website

Sociale Kaart op gemeentelijke website

Bent u op zoek naar thuishulp? Hebt u een rolstoel of traplift nodig? Zoekt u een maaltijdvoorziening? Of kunt u ondersteuning gebruiken bij de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid?

U vindt het op de Sociale Kaart. Dit is een website met relevante instellingen op het gebied van inkomen, welzijn, werk, wonen en zorg in de gemeente Valkenswaard. U vindt op deze site alle lokale instelling op het gebied van zorg en welzijn, dus ook bij u in de buurt. Naast de lokale instellingen zijn ook provinciale en landelijk werkende organisaties opgenomen. Sinds enkele weken hebben alle inwoners van Valkenswaard toegang tot de Sociale Kaart.

De Sociale Kaart is te vinden op onze website. Aan de linkerkant van de homepage ziet u het kopje 'Zorg en de Wmo'. Als u die aanklikt, vervolgens Sociale Kaart Valkenswaard dan komt u op de website. Via een zoekscherm kunt u eenvoudig de dienst of instelling vinden waar u naar op zoek bent. Als u nog niet helemaal precies weet wat u zoekt, kunt u in de categorie 'Zoeken' uw zoekterm ingeven. Onder 'Geavanceerd zoeken' kunt u ook zoeken binnen de categorieën: rubriek, doelgroep en leeftijdscategorie.

Deze Sociale Kaart is nog volop in ontwikkeling. De kaart wordt zo actueel mogelijk gehouden; u kunt daarbij helpen. Komt een organisatie niet voor in deze sociale kaart of kloppen de gegevens niet, dan kunt u een aanmeldings- of wijzigingsformulier invullen. De Sociale Kaart van Valkenswaard is een initiatief van MEE Zuidoost Brabant en de Gemeente Valkenswaard.