Stichting Kinderpostzegels Nederland

nieuws

Topverkopers Kinderpostzegelactie op megaschoolreis dankzij tnt Post

Donderdag 20 november zijn ruim 500 basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 samen op schoolreis naar Amsterdam geweest. De megaschoolreis is een cadeau van tnt Post aan de groepen die met de Kinderpostzegelactie de hoogste gemiddelde opbrengst per leerling hebben binnengehaald.

Ook de groep die de allerleukste verkooptip had bedacht, mocht mee. Meer dan 200.000 basisschoolkinderen van ruim 5.500 basisscholen hebben dit jaar met hun enthousiaste deelname aan de zestigste Kinderpostzegelactie een recordopbrengst van 9,6 miljoen euro opgehaald.

Megaschoolreis jubileumcadeau
In de hoofdstad brachten zij een bezoek aan NEMO, Pathé ArenA en de Amsterdam ArenA. 26 groepen basisschoolkinderen uit het hele land gingen vandaag op een geheel verzorgde schoolreis naar Amsterdam. In de hoofdstad brachten zij een bezoek aan nemo en zagen in Pathé ArenA de nieuwe film Madagascar 2. Als feestelijke afsluiting brachten zij een bezoek aan de Amsterdam ArenA. Aan de jubileumwedstrijd hebben bijna 1.000 groepen meegedaan. Met de opbrengst van de Kinderpostzegelactie steunt Kinderpostzegels wereldwijd projecten waarin veiligheid en ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staan.