Woonplatform Moviq geeft vakantiehuis weg

21/11/2008 15:15

IvRM Communicatie BV

Utrecht, 21 november 2008 - Moviq, het woonplatform van Nederland, geeft eind november een vakantiehuis weg. In samenwerking met de Vakantie Makelaar wordt een vakantiehuis weggegeven. Deelnemers kunnen van 24 tot en met 28 november via de website www.moviq.nl elke dag een vraag beantwoorden om kans te maken op het vakantiehuis. Verder zijn er mooie dagprijzen te winnen.

Met het weggeven van een vakantiehuis wil Moviq mensen het luxegevoel van het bezit van een eigen vakantiehuis geven. Er moeten vijf vragen over de website juist worden beantwoord om kans te maken op het vakantiehuis. Daarnaast kunnen deelnemers, door het beantwoorden van de vragen, kennismaken met de mogelijkheden van het woonplatform.

Over Moviq - www.moviq.nl

Moviq biedt een ontmoetingsplek voor verhuizende consumenten en aanbieders op de woonmarkt. Op het woonplatform kan de consument een nieuw (t)huis zoeken, het eigen huis te flirt zetten en alle relevante informatie vinden en delen die zorgen voor controle en structuur tijdens het verhuisproces. Alle woongerelateerde aanbieders zijn er te vinden: van makelaars en taxateurs, tot stukadoors, schilders, loodgieters, dakdekkers, woonwinkels, hoveniers, glas- en tegelzetters en elektriciens.





http://www.moviq.nl

http://www.ivrm.nl