Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 21 november 2008

101BARZ VIERT ZIJN TWEEJARIG BESTAAN MET DE
WU TANG CLAN EN EEN MEGA STUDIOSESSIE

Rotjoch op je feestje? Nee, deze keer heeft Rotjoch zijn eigen feestje. 101Barz bestaat twee jaar. Dit zal de komende weken gevierd worden met de beroemde studiosessies. Vanavond zie je om 22.30 uur GZA en Killah Priest van de Wu Tang Clan bij 101Barz voor een wel heel speciale studiosessie. Daarnaast is er nog een meer dan een halfuur durende mega studiosessie met daarin een aantal van de beste rappers die de afgelopen twee jaar zijn langsgekomen bij 101Barz voor een studiosessie. Ook is er exclusief backstage materiaal te zien van Rotjoch.

Nog nooit van 101Barz gehoord? 101Barz.nl is het centrum voor de Nederlandse hiphopartiesten. Van jong, onbekend talent tot aan de gevestigde orde van de tegenwoordig. Het begon allemaal met een half décor in de kelders van 101.TV/BNN, maar we zijn inmiddels uitgegroeid tot een crossmediale uiting met meer dan een half miljoen trouwe hiphop fans per maand. De herhaling van 101Barz vanavond is aanstaande zaterdag om 00.00 uur bij 101.TV of online via de livestream.

101.TV, het 24-uurs kanaal van BNN, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma's van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101 Barz, Gumshots, Egotrip en New Kids On The Block.