Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 21-11-2008

Politie ontdekt hennepkwekerij

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagavond rond 20.45 uur in een woning aan de Jacob Gillesstraat een hennepkwekerij ontmanteld. De eigenaar van de woning, een 43-jarige man, is aangehouden.
Een buurtbewoner waarschuwde de politie dat er mogelijk werd
ingebroken in de woning van zijn buurman. De politie stelde een onderzoek in en in plaats van een inbreker troffen agenten op de zolder een hennepkwekerij aan. Er stonden circa 200 planten en de benodigde apparatuur. Deze zijn in beslag genomen. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Twee Bergenaren opgepakt voor dealen

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagavond rond 20.30 uur twee inwoners uit Bergen op Zoom van 22 en 19 jaar opgepakt voor het dealen van hennep. Ze zijn op de Noordlandseweg aangehouden. Surveillerende agenten vermoedden dat er vanuit een auto gedeald werd. Ze kwamen deze auto op het Pastoor Joorenplein op het spoor en stelden een onderzoek in. Ze vonden in de auto ruim 300 gram hennep. Beide inzittenden zijn meegenomen naar het bureau.

Belgische drugstoeristen opgepakt

ROOSENDAAL: Donderdagavond even voor 20.30 uur reden drie Belgische mannen in de leeftijd van 26, 38 en 38 jaar op de Oliemolen. Agenten vermoedden dat de mannen de weg kwijt waren en spraken hen aan. Ze roken een henneplucht en stelden een onderzoek in. Hieruit bleek dat ze in totaal circa 15 gram hennep en enkele grammen hasj bij zich hadden. Ze zijn meegenomen naar het bureau. Twee van hen betaalden de boete en de derde verdachte weigerde dit en kreeg een dagvaarding mee.

BERGEN OP ZOOM: Een 23-jarige Belg is donderdagmiddag rond 15.30 uur op de Olympialaan opgepakt. Hij werd door agenten aangesproken en moest zijn softdrugs afgeven. Hij gaf 2 gram hennep. Maar na
fouillering bleek dat hij nog bijna 70 gram bij zich had.

Man zonder rijbewijs rijdt eenrichtingsweg in

BERGEN OP ZOOM: Een 19-jarige inwoner uit Oud Vossemeer is
donderdagmiddag rond 16.15 uur op de Pastoor de Meulemeesterstraat aangehouden. Agenten zagen dat hij een eenrichtingsweg inreed en spraken hem hierop aan. Het bleek dat hij niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Hij is meegenomen naar het bureau. Hij verklaarde bezig te zijn met rijlessen.

Automobilist verliest macht over het stuur door harde wind

ZEVENBERGEN: Vrijdagochtend rond 06.45 uur vond op de rijksweg A 17 een ongeval plaats. Een 36-jarige man uit 's-Heerenhoek reed met zijn auto over de A 17 en verloor, vermoedelijk door de harde wind, de macht over het stuur. Hij reed met zijn auto het talud af. De
bestuurder en de passagier liepen beide lichte verwonindingen op aan hun handen. De auto was zwaar beschadigd en moest getakeld worden.

Roosendaler met borrel op achter het stuur

ROOSENDAAL: Op de Langdonk heeft de politie vrijdagmorgen rond 02.15 uur een 38-jarige Roosendaler opgepakt voor rijden onder invloed van alcohol. De man blies 340 ug/l, terwijl 220 ug/l is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van twee uur opgelegd.

Auteur: Eefje Klijberg

Laatst gewijzigd 21-11-2008 16:29 | © Regio Midden en West Brabant |