AutoRai

SEAT officieel partner in Project Pro Extreme

(11/21/2008)
De Nederlandse SEAT-importeur Poncar en Project Pro Extreme hebben recent een samenwerkingsverband gesloten om jonge extreme sporters te begeleiden naar de top in hun discipline. Dankzij Project Pro Extreme zijn nationale topatleten als kiteboarder Ruben Lenten en boarder crossers Belle en Britt Berghuis in de gelegenheid om zich volledig te concentreren op hun sport. SEAT voorziet de atleten als onderdeel van deze samenwerking van een SEAT Altea Freetrack.

SEAT en Project Pro Extreme delen de ambitie om jonge en professioneel gedreven extreme sporters te begeleiden om de allerbeste te zijn in hun discipline. Bovendien delen extreme sporten als kiteboarding en snowboarding veel gemeenschappelijke elementen met de merkwaarden van SEAT: jong, sportief en vernieuwend. Oftewel dé ingrediënten voor âAuto Emocionâ.

Met deze samenwerking komt SEAT in contact met jonge atleten die niet alleen professioneel met hun sport bezig zijn, maar ook werken aan hun eigen professionele imago. Ze delen hun leven en prestaties met hun fans via bijvoorbeeld videoâs, weblogs en clinics. Niet alleen past het gebruik van deze media perfect bij de vernieuwende marktbenadering van SEAT, het biedt ook unieke content voor SEAT-rijders en -fans.

Project Pro Extreme
Project Pro Extreme is een talentontwikkelingsprogramma om extreme sporters professioneel naar de top in hun sport te brengen en ze daar te houden. Initiatiefnemer en Brand & Athlete Manager Nikki Fogden: âAtleten in jonge sporten als kiteboarding, snowboarding en windsurfing moeten vaak zoeken naar ervaren begeleiding in hun sport om hun enthousiasme en talent om te zetten in professionalisme. Samen met âs werelds beste trainers en ex-professionals in hun discipline, zoals windsurfer Robby Naish en snowboarders Frank Germann & Bibian Mentel, helpen we deze talenten, zowel commercieel als sportief. Daarnaast begeleiden we deze atleten in hun contact met merken en organisaties.â