Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Juni Kunstmaand 2009

EUR 40.000 subsidie voor groot evenement

21 november 2008
Juni Kunstmaand maakt voor de achtste keer de schatkamer van kunst en cultuur in stadsdeel De Baarsjes zichtbaar aan de buitenwereld. Eén maand lang kunnen alle Amsterdammers van alle leeftijden in de weekenden en op woensdagmiddag naar kunst en cultuur in De Baarsjes kijken, luisteren en, wanneer mogelijk, eraan deelnemen.

Het festival biedt een breed platform aan allerlei artistieke uitingen; van tuinenroute tot poëzie in het park en van toneeluitvoering tot performancekunst en van wereldmuziek tot klassiek concert. Alle activiteiten en evenementen worden georganiseerd door kunstenaars en culturele instellingen in het stadsdeel.

Het stadsdeel heeft voor het hoofdonderdeel van Juni Kunstmaand 2009 een subsidiebedrag te vergeven:
EUR 40.000 voor de organisatie en opzet van één groot publiekstrekkend evenement tijdens de Juni Kunstmaand.

Als u daar ideeën voor heeft, neem dan vòòr 8 december 2008 contact met ons op en vraag de volledige en concrete opdrachtformulering aan. Stuur vervolgens uw projectvoorstel, vòòr 5 januari 2009, per e-mail of per post naar:

Stadsdeel De Baarsjes
T.a.v. Trix Berkhof
Postbus 9410
1006 AK Amsterdam
t.berkhof@baarsjes.amsterdam.nl

De voorkeur gaat uit naar evenementen die een duidelijke relatie hebben met De Baarsjes. Ze worden gehouden in de openbare ruimte of in een vrij toegankelijk gebouw en zijn geschikt voor een breed publiek.

Het stadsdeel behoudt zich het recht voor om nadere eisen te stellen aan het programma, de begroting of de publiciteit. Dat kan betekenen dat u de subsidie alleen krijgt als u akkoord gaat met wijzigingen in het plan, ook als uw plan als beste wordt beoordeeld.

De selectie zal plaats vinden in de derde week van januari. De uitslag zal eind januari bekend gemaakt worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Trix Berkhof via bovenstaand e-mail adres of telefonisch op nummer 020 5892741 op dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 10:00 uur.