Ingezonden persbericht


Persbericht

21 oktober 2008

YouthStorm organiseert
Encounter Weekend

Of mensen dit Encounter Weekend bezoeken als een nieuwe gelovige of als volwassen christen, deze retraite is een geweldige investering in hun relatie met God. Sprekers op dit weekend van 21 tot en met 23 november zijn JC Alzamora uit Venezuela en Oprichter van YouthStorm Amerika Stephanie Foster. Het weekend wordt georganiseerd door YouthStorm en gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Dit weekend is bedoeld voor mensen die meer intimiteit met God willen. Deze speciale tijd is beschreven als een 'radicale verandering in 48 uur'. En dat is wat het is. Tijdens het weekend worden drie belangrijke onderwerpen aangesneden, namelijk het verleden (gebondenheid en emotionele pijn), het heden (praktische hulp in het omgaan met dagelijkse issues), de toekomst (Gods plan en droom voor het leven van de deelnemer.

Sprekers dit weekend zijn JC Alzamora uit Venezuela, oprichters van YouthStorm Amerika Stephanie en Shawn Foster. JC Alzamora werkt in de VS als evangelist. Hij wordt regelmatig betrokken bij het ondersteunen van leiders over de hele wereld. Denk aan het evangeliseren onder de jeugd, het oprichten van gemeenten, evangeliseren, het organiseren van gebedsbijeenkomsten waar een hele stad bij wordt betrokken en conferenties.

Shawn Foster werkt nu 15 jaar voor het evangelie. Hij is de oprichter en directeur van YouthStorm; een organisatie die de volgende generatie verder helpt om Gods Koninkrijk op te bouwen. Shawn is ook de apostolische teamleider van de gemeenten van Crossing Church.

Geïnteresseerden kunnen zich voor dit weekend opgeven via www.youthstorm.nl. De kosten voor het weekend zijn ¤ 80 per persoon en daarbij zijn de maaltijden inbegrepen. Meer informatie over dit weekend en andere info over activiteiten op De Betteld kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht