Erasmus MC


---

Symposium in Erasmus MC over Downsyndroom

Stichting Downsyndroom (SDS) houdt op vrijdag 21 en zaterdag 22 november in het Erasmus MC een groot symposium ter gelegenheid van haar twintigjarig bestaan. De SDS wil laten zien hoeveel kennis en expertise op het gebied van Downsyndroom er sinds 1988 in ons land is opgebouwd. Vrijdag 21 november is er een uitgebreid programma voor professionals, zaterdag 22 november is primair bedoeld voor ouders.

Programma
Het thema van het symposium is: `Downsyndroom in Nederland na 20 jaar SDS; Perspectieven in medische zorg, Early Intervention en onderwijs'. De eerste dag is bedoeld voor professionales zoals (kinder)artsen, gynaecologen, klinisch genetici, AVG's, verloskundigen, psychologen en (ortho)pedagogen. Het programma op zaterdag heeft een jubileumkarakter en legt meer het accent op 'twintig jaar SDS'. Het symposium wordt georganiseerd door de SDS in samenwerking met het Erasmus MC.

Meer informatie leest u op de website van de Stichting Downsyndroom.

Inschrijving
Aanmelden voor het symposium? Bel (0522) 281 337 of stuur een e-mail naar info@downsyndroom.nl. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier met verdere gegevens.

Publicatiedatum :05-11-2008