Onderwijsbond CNV


Nieuws

20 november 2008

Huldiging conciërges van het jaar

Categorie: Algemeen nieuws

Vandaag is voor de vijfde keer op rij de Conciërge van het Jaar gekozen. Naast de titel Conciërge van het Jaar 2008 krijgt de winnaar de Gouden Sleutelbos. De prijs werd bekendgemaakt om 10.00 uur in het Landstede College in Harderwijk. De presentatie van de bijeenkomst was in handen van Harm Edens. Voor de basisscholen is Theo Molenaar van BS Het Kerspel uit Hoogkarspel als winnaar uit de bus gekomen. Voor het voortgezet onderwijs is dit Niels Mellema van Christelijk Lyceum Veenendaal.

Op www.concierge2008.nl hebben alle genomineerde conciërges een eigen fanpagina waarop leerlingen en collega's hun steunbetuigingen konden uitbrengen. De winnaars worden samen met hun campagneteam direct na de uitreiking naar school teruggereden in een echte Amerikaanse schoolbus. Daarnaast krijgen de winnaars een nieuwe fiets mee naar huis.

De 60-jarige Ine van der Heijden (60) die als zestien jaar de huishoudelijke hulp van de Herman Jozef School in Middelrode, werd uitverkozen tot de Gouden Steunpilaar. Van der Heijden zorgt er voor dat de school er kraakhelder uitziet. Daarnaast doet ze regelmatig werk waar ze niet voor betaald krijgt. Tijdens pauzes, ouderavonden en werkgroepbijeenkomsten zorgt ze voor koffie en thee en ze organiseert de kerstmusical, de eindmusical van groep 8 en de ouderbedankavond. De onderscheiding werd haar overhandigd door waterpoloster Danielle de Bruijn.


---